@fxx .... apple ma celkom zaujal a chcem to vyskúšať .... ak nebudem spokojný tak to predám ale určite chcem vlastniť jedno z toho ... a par ľudi ma aj presvedčilo že nerobim zle .... možno budem patriť k tým čo ho budú zobžnovať, možno k tým čo ho budú neznášať ... no ale to zistím až keď ho budem vlastniť ja sám a nie ľudia na nete
@patofbc ja by som siel do 3gs..zbytocne by si chodil s touchom a dalsim mobilom ..tak mozes mat vsetko v jednom..teda okrem retiny,facetimu atd .. ale keby som bol na tvojom mieste, bral by som 3gs..ten je tiez vykonny, rychly, ma multitasking.. v podstate rozdiel medzi 4, resp ipodom a 3gs nie je az taky markantny ako napr medzi 3g a 4 alebo dokonca 3g a 3gs.. teda ako som vravel, ja by som siel do toho 3gs
Ber 3gs-ko vôbec nerozmýšlaj nad iným.Iba ak nad Iphone 4.Ak ti mám pravdu povedať tak Iphony hejtujú len ludia čo si ich nemôžu dovoliť alebo ich neskúšali v praxi aspoň ten týždeň. Nejde vždy o to čo máš napísané v papieroch. Apple ekosystém a užívatelský experience je oproti konkurencií úplne niekde inde. Určite nebudeš lutovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
no neviem ja by mal radšej jedno ako prehrávač a mobil v jednom teda 3GS-ko ...aj ked ja už na fone nepočúvam hudbu len na PC