a ja fakt neviem čo s tým.mne povedať nič nechce,vraj jej nič nieje a mne sa to len zdá. jej kamarátky mi tiež toho veľa nepovedali,ževraj im odpovedala rovnako ako mne. dokonca som sa bavil s jej bratom a ten povedal,že nemá dôvod. v rodine problém nemá,
nezistis, iab ked sa spytas a povedat po case musi. Bo PMS tak dlho netrva
A problem ma urcite a aj ked to neda najavo, tak urcite chce, aby si jej pomohol.... ak ta ma rada. Povedz, ze jej kupis cokoladu, ked to povie Drzim prsty
Skús sa s ňou pozhovárať, povedz jej, že na nej jednoducho vidíš, že niečo nieje v poriadku, a že ju máš rád a chceš jej pomôcť nech je to čokoľvek. Ja si myslím, že ak je to niečo vážne, tak by ti to povedala.. držím palce no.
ciste teoretizovanie...mozno jej niekto nakecal nejake traparny o tebe..neviem ako sa s tym vysporiadava ludsky mozog podla mna vselijako...nechcem ta strasit ale mozno sa zakukala do nejakeho ineho chalana...alebo jednoducho ma taku naladu...niektori ludia sa tak spravaju ked si chcu dokazat ze je niekto pri nich...poznam z vlastnej skusenosti
to je to...prave tym co, ze ti povie ze jej nic nie je...napr zober si to na sebe ked ti nieco je a nepr. mama sa ta spyta co ti je..bud si k nej uprimny a povies alebo jednoducho povies ze ti nic nie je..
chalaniii.. skús to.. pri jedení tej veľkej čokolády si pozrite nejaký doják(a áno, plač aj ty) a uvidíš, možno ti to povie..ale za vyskúšanie to stojí, čo myslíš?
dobre,zajtra mam volno,tak skusim to s tou cokoladou a dojak? ona dojaky moc nemusi.len jeden a to som s nou pozeral minimalne 800x cize mne to smutne uz vobec nepride.. pred koncom filmu pojdem asi cibulu troska krajat.
este mam dva napady...psychicky ju vydieraj-ze ak ti neveri potom sa vztah nebude vyvijat bla bla bla toto ale neodporucam...druhe sa uplne na nu vrhnut vybozkavat a podobne neznosti povedat jej ako ju lubis a ako ta to zranuje ked ju vidis takto a nedokazes jej pomoct (co je pravda)
jj.rja tiez radsej cokoladu zhanat,ako si priznat, ze sa chce so mnou mozno rozist.
ale ona by to povedala jej kamaratkam.sak oni su jak nejako telepaticky prepojene,co vie hned aj druha. a s nimi mam dobry vzhat,kamarati sme a zeby sa ku mne spravali odrazu nejako inak sa povedat neda.
@26 na tehotenstvo som myslel najprv ale to by si asi vedel...tak prajem ti vela stastia a zdaru teda v tejto veci..snad to dobre dopadne...potom mi normalne napis ako to dopadlo prosim...
@37 ou, to som si nevsimla, pardon, tak pravdaze...........v tom pripade si kup take velke dvojposchodove ligotave, co nosia tie tey, s ktorymi mi mamka zakazala sa rozpravat
A vraj aj predlzuju nohy, nielen zvyraznuju zadok, takze 2 muchy jednou ranou
@43 ale nie,ved on je len nepochopeny... byt tak jebnutí predsa nemozu byt...a nic natom nie je,ze obhajuju najvacsei zverstva,ktore sa stali vo svete...
@0 mozno si tvoja priatelka uvedomila,ze hodnoty,ktore uznavate su zvratene a chcela by sa zmenit,pri tebe to je asi tazke a ublizit ti asi nechce,tym ze ti povie pravdu o tom ze uz dalej takto nemoze...
posledne slovo bolo pomerne trefne, avsak clovek nemusi mat len racionalne odovodnene a hmotne problemy typu rodina a praca, mozog sa vie hrat roznymi sposobmi. nepomozes jej tak ze jej budes pomahat, proste jej nieco len tak pre radost napis, daj nejaky uleteny darcek alebo nieco take, a uvidis, ze to pomoze - hlavne nesmies hovorit pozri toto som ti dal lebo som si vsimol ze mas depresie atd. vyuzi caro okamziku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
A problem ma urcite a aj ked to neda najavo, tak urcite chce, aby si jej pomohol.... ak ta ma rada. Povedz, ze jej kupis cokoladu, ked to povie Drzim prsty
a dufam,ze to tiez neznamena rozchod. konecne normalna baba po dlhom case...
@16
ale ona by to povedala jej kamaratkam.sak oni su jak nejako telepaticky prepojene,co vie hned aj druha. a s nimi mam dobry vzhat,kamarati sme a zeby sa ku mne spravali odrazu nejako inak sa povedat neda.
@19 - nebudem taky hajzel,ze jej nieco je a ja ju budem do postele tahat,ked vidim,ze je duchom inde predsa..
jj, ako dlho to už trvá?
mna napadlo uz aj to,ze co ak je tehotna.ale to nastastie nieje..
a @24 ja neviem,nieco okolo tyzdna.
A vraj aj predlzuju nohy, nielen zvyraznuju zadok, takze 2 muchy jednou ranou
A preklinam svoju bujnu fanatziu.....................Sleipnir........ligotave stekle.......slusna zena........
@0 mozno si tvoja priatelka uvedomila,ze hodnoty,ktore uznavate su zvratene a chcela by sa zmenit,pri tebe to je asi tazke a ublizit ti asi nechce,tym ze ti povie pravdu o tom ze uz dalej takto nemoze...