No pýšem si z jedným chalanom len neviem či sa mu páčim
píšem si z jedným chalanom a neviem či sa mu páčim alebo či sa možno trocha domňa zalúbil lebo ja héj až moc už v škole sme sa na seba upierali pohlady a usmievali sa na seba len neviem či sa mu páčim a píšeme si asi 4 mesiace a neboli sme ešte vonku
Neostáva mi nič iné ako Ťa povzbudiť..ver tomu že je to na dobrej ceste..si na tom oveľa lepšie ako ja...veľké plus je že sa vídate držím Ti všetky 4 palce
Tak na zaciatok nemam rada vztahy zacinajuse sa piseme si spolu. V realite totizto moze byt uplne iny, ako vyzera byt cez net (vlastna skusenost bohuzial)
Druha vec, davaj na miesto í-čok hviezdicky Bude to vyzera lepsie
Po tretie... Si napisala, ze ti napisal, ze sa do teba zalubil, takze odpoved na tvoju otazku ci ta miluje je : ANO
...čím to je že ľudia v 90% prípadoch píšu tú požiadavku "ale normálne komenty" akurát v diskusiách ku ktorým je ťažké napísať niečo normálne, keďže sú samé osebe odveci?
Určite ťa ľúbi... len by ste si mali dávať pozor, aby ste sa nezačali správať elitisticky... Predsa len taká vysoká koncentrácia intelektu (v tebe a v ňom) môže viesť k veľkej arogancií a elitárskemu správaniu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
ach, tie facebookovské vzťahy noo, podľa mňa je do teba zaľúbený, tak ho zavolaj vonku a potom uvidíte
stačil mi nadpis, ďalej radšej nečítam
" povedal že sa domňa zálúbil lebo som vyzerala dobre v legýnach a dlhom tričku veľmy dobre dievčatá sa mu také páčia čo také nosia "
a aspoň hlavné rozdiely medzi "mi" a "my" a medzi "s" a "z"
ako ja neviem, ale keď si tak spomínam, ja keď som mal 15, tak som bol menej prijebaný a moji rovesníci tiež
"povedal že sa domňa zálúbil lebo som vyzerala dobre v legýnach a dlhom tričku veľmy dobre dievčatá sa mu také páčia čo také nosia"
Dievca, dievca Kam ta mladez speje
Tak na zaciatok nemam rada vztahy zacinajuse sa piseme si spolu. V realite totizto moze byt uplne iny, ako vyzera byt cez net (vlastna skusenost bohuzial)
Druha vec, davaj na miesto í-čok hviezdicky Bude to vyzera lepsie
Po tretie... Si napisala, ze ti napisal, ze sa do teba zalubil, takze odpoved na tvoju otazku ci ta miluje je : ANO
A prepac "nenormalny" koment
Ale na základe gramatiky môžem s pokojným svedomím vylúčiť možnosť číslo 1.
...čím to je že ľudia v 90% prípadoch píšu tú požiadavku "ale normálne komenty" akurát v diskusiách ku ktorým je ťažké napísať niečo normálne, keďže sú samé osebe odveci?
y
A hlavne necakaj ze to bude nejaky extra vazny vztah
povedala si to sama, tak na čo sa to pýtaš?
na to, ako ste si dlho písali, to asi nebude bohviečo, keď sa do teba zaľúbil len pre legíny a dlhé tričko (no, ale aspoň to tričko bolo dlhé )
"... neviem či by somnou chodil lebo píšeme my pusinkové smile..."
odhliadnuc od toho, že tá veta je vďaka "preklepom" nezmyselná, tak...
... som netušila, že sa dnes láska "ráta" takto
ja byť tebou, tak si radšej opakujem vybrané slová, skloňovanie, písanie čiarok a tieto veci. za tie štyri mesiace si to už mohla mať zmáknuté
@3
@20
a druhá vec, veď čo sa vlastné pýtaš? ved ta lúbi, a oddnes všade len leginy aby ťa lubil už furt xD
@77hanes77 ty si prednedavnom riesil podobne veci tak sa radsej nesmej a pozri na seba
jezis ze normalne komenty no na nenormalne pisanie sa neda normalna odpoved moja..
pÝš si
inak.... @25 koněc.
(A fakt ako, pokiaľ baby vedia ako nosiť legíny, tak je to faajn )