no a teraz čo ? keby mal každý založiť diksusiu čo ho dnes nasralo, tak neviem čo by tu zniklo, keby ťa nasralo aspoň niečo nezvyčajné, a mňa by nenasrala ani jedna vec z tých čo si napísala, narozčuľujem sa nad takými sprostostami
to neje možné!! kým som to písala, aj mne sa sám od seba vypol komp
ách luci, neboj ono to prejde aj ja mám teraz také nanič obobie, trošku vážnejšie ako ty píšeš, ale tak čo už.. raz to musí prejsť zatím sa skús tešiť z maličkostí, ako nové šnúrky do topánok, korčuľovanie či pekné počasie
Neway: jaaaj no dúfam,že to nanič obdobie číím skôr odíde heš heš... a tak ja sa tešíím moc strašne zo všetkého ved vieš ) P.S:zajtra má pršať ale mňa to akože vôbec nenaštve a tak zrušili mi lebo som písala,že ma nasralo,že nemôžem napísať čo ma nasralo,lebo keby si to prečítal "niekto" tak by sa hneval...xixi...a čo neodpisuješ na TS???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ách luci, neboj ono to prejde aj ja mám teraz také nanič obobie, trošku vážnejšie ako ty píšeš, ale tak čo už.. raz to musí prejsť zatím sa skús tešiť z maličkostí, ako nové šnúrky do topánok, korčuľovanie či pekné počasie
a prečo a akú diskusiu ti zrušili?