Včera som s kamarátkami pozerala tento horor a veľmi sme nepochopili záverečnú pointu. Zanechalo mi to v hlave chrobáka, takže prosím, ak niekto pochopil pointu tohto filmu, vysvetlite mi ju
viem ako to myslíš, aj ja som sa nad tým zamýšlal ale proste do filmu to potrebovali NEJAKO stvárniť. ale podla mňa sme to mali chápať tak, že ona napr. tú ženu podrezala, a ptm sa skryla do skrine (proste psychopatka spraví hocičo). skrývala sa pod postelou, ptm vyliezla,išla von a zastrelila toho malého chlapca. podla mňa to mohlo byť tak. psychopatka je schopná všetkého
ale ved on aj na začiatku vyhodil tú hlavu z okna... ked šiel v tom aute... a ona hneď na to išla v aute s Alex... ja to necháápem fakt Nikde na internete to nie je vysvetlene
@jerry483 no aj taký názor som niekde čítala, že možno len chceli nasadiť chrobáka do hlavy, ale ak to bolo pôvodným zámerom, tak sa im to celkom podarilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
viem ako to myslíš, aj ja som sa nad tým zamýšlal ale proste do filmu to potrebovali NEJAKO stvárniť. ale podla mňa sme to mali chápať tak, že ona napr. tú ženu podrezala, a ptm sa skryla do skrine (proste psychopatka spraví hocičo). skrývala sa pod postelou, ptm vyliezla,išla von a zastrelila toho malého chlapca. podla mňa to mohlo byť tak. psychopatka je schopná všetkého
jj, asi ne
ale ved on aj na začiatku vyhodil tú hlavu z okna... ked šiel v tom aute... a ona hneď na to išla v aute s Alex... ja to necháápem fakt Nikde na internete to nie je vysvetlene
jj to je asi jediné, čo ti nevysvetlím
škoda že to nikde nevysvetlil režisér alebo niekto...alebo chceli, aby sme si domýšlali