Áno, ale obvykle to vyzerá asi takto: Zbehnem dole do kuchyne, otvorím chladničku, skonštatujem že tam nič nie je, zavriem chladničku, otvorím dvere do špajze, skonštatujem že tam nič nie je, zavriem dvere do špajze a vrátim sa hore do izby s tým, že zase doma nič nemáme
A o hodinu idem zase s nádejou, že som niečo prehliadla, prípadne s tým, že "tak si dám aspoň hocičo jediteľné čo tam nájdem"
@Smajlgirl ... ciapan presne to a ja minule 2:40 ráno aj pchám do seba hranolky,šľahačku všetko mžone čo najdem v noci sebe robím večeru jak za 15-tich more a rozne chute raz toto raz toto ale nič vobec ani nepriberiem a man yb to ani ensralo ekd mám chuť vždy si dám
@Galinka hééj dp i men sa to stáva dakedy joj to tak neznášam a viem že nič enmam i tak sa idem pozriet zas a dačo vymyslim abo si hrianky začnem robit ked už nič ine neostava
@wewo Suché pečivo? To už radšej praktizujem niečo ako @joelina a v stave úplného zúfalstva idem spať
@iwka74 Záleží od toho, čo sú to za zaváraniny - niektoré druhy ovocia beriem ako pomerne dobrú možnosť - žiaľ, u nás sa obvykle ovocie skôr zje než zavarí, takže fungujeme na konzervovaných mandarínkach a jahodách - druhé žiaľ, že sú to konzervy a pri ich otváraní by som zobudila celý dom, takže táto možnosť padá
@Galinka tak vacsinou take ako cervena repa, calamada, uhorky atd...proste zeleninove zavaraniny.. a z ovocia len marhule, ale z tych mame malo poharov a mama to vzdy odklada na kolace apod....a potom este aj ceresne, ale tie nemusim...
Ale aj ja by som chcel chladničku amerického typu. Jednoducho by som do nej chodil, sa do nej zavrel a mal by som pokoj ako taký. A keby som bol vhodne oblečený, mohol by som v nej tráviť celé dni a možno by som aj niečo zjedol.
@Bunniska@36 tak ked odporucaju vecer jest naposledy o 18,00, predpoklada sa ze clovek chodieva priemerne spavat okolo tej 22,00....vo vseobecnosti by sa nemalo pred spanim jest aspon 2 hodiny...najlepsie vsak 4.....ja napr. hocikedy idem spat aj o 3,00, tak neviem ako by som to vydrzala bez jedla od 18,00
yéééés ... ja prídem otvorím pokukam zavreem sadnem za Pc popíšem porozmyšlam idem ku chladničke dej sa zopakuje a na tretí krát už tam šmahám rukou po niečom fajnom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A o hodinu idem zase s nádejou, že som niečo prehliadla, prípadne s tým, že "tak si dám aspoň hocičo jediteľné čo tam nájdem"
@Bunniska ano mas pravdu, ale to len v tom pripade, ak chodievas spavat okolo 22,00
a hocičo..
aj 20 vecí naraz..
@Galinka hééj dp i men sa to stáva dakedy joj to tak neznášam a viem že nič enmam i tak sa idem pozriet zas a dačo vymyslim abo si hrianky začnem robit ked už nič ine neostava
@iwka74 Záleží od toho, čo sú to za zaváraniny - niektoré druhy ovocia beriem ako pomerne dobrú možnosť - žiaľ, u nás sa obvykle ovocie skôr zje než zavarí, takže fungujeme na konzervovaných mandarínkach a jahodách - druhé žiaľ, že sú to konzervy a pri ich otváraní by som zobudila celý dom, takže táto možnosť padá
ale ked sa napríkald to hlbokej noci učím, tak to je už iná káva :d
...zaváraný karfiol! Ach mňam, na prázny žalúdok tak či tak pochúťka
akože kým nezaleziem do postele pojem hocičo ale nikdy som sa ešte nezobudila s tým že idem sa najesť
Ja by som ani nemohol zaspať keby som sa pred spaním nenatlačil, ale vraj je to nezdravé, teda to tie slabšie povahy tvrdia..
Vysvetlíš mi, kvôli akému dôvodu alebo príčine by sa po 18.00 jesť nemalo? A dokedy sa má nejesť? Pretože po 18.00 je aj 11.00 nasledovného dňa.
@Alpynus aj ty si chalan tebe to tiez moze byt jedno.... ale ranajkovat by sa malo okolo 7mej rano aby si o 10tej stihol desiatu...
@Iwka74 to vazne?:o v tej debilnej knihe pisali nieco ine
útok na chladničku za
3
2
1
0
Včil!