potrebujem poradit kvalitne kluby na SK hlavne v BA ale aj ine mesta. problem je vtom ze by to mali byt kluby s klientelou ktorej cast sa dorozumie po anglicky. ide o kolegu ktory si chce uzit nocny zivot len sa bude nudit ak si s nikym novym nezoznami. a
mimo BA asi nic. Slovaci vacsinou hovoria po anglicky na styl "a-aj dont spi-spik ingliš.... very... very.... very vel" v tej BA ma sancu stretnut ludi zo zahranicia aspon
ak chces vyssi vekovy (aj inteligencny) priemer, tak Nu spirit Bar + Club (samozrejme, treba sa pozriet do programu), kedysi by som poradila KC Dunaj, ale za posledny pol rok neviem o nicom, co by ma nejak zvlast v ich programe zaujalo... ale ludia tam chodia stale, a tych zahranicnych je tam stale dost.
mozno este Radost, ale tam som nikdy nebola, len sudim podla ludi, ktori tam chodia, ze by to mohlo byt na podobnej urovni ako vyssie menovane
ale ak ocakavas kolotocarsku hudbu a trapne radiove disko odrhovacky, tak to zial poradit neviem.
pre retardovanych
ja som nenapisala, ze v BA vedia lepsie po anglicky. napisala som, ze je tam viac zahranicnych ludi, s ktorymi po anglicky pokecat moze
esteze viete vsetci citat
viem, že jeden známi zo Španielska, ktorý tu pracoval v medzinárodnej firme chodil rád do klubu Barrock v centre Nikdy som tam ale nebola, ale hovoril, že je to nejaká americká sieť klubov a chodí tam dosť amerických turistov...ale asi je to tam aj dobre drahé Inak vždy stretnem dosť cudzincov aj v KC Dunaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Vo štvrtok robia v The Club jednu super párty
mozno este Radost, ale tam som nikdy nebola, len sudim podla ludi, ktori tam chodia, ze by to mohlo byt na podobnej urovni ako vyssie menovane
ale ak ocakavas kolotocarsku hudbu a trapne radiove disko odrhovacky, tak to zial poradit neviem.
@luc.ka dik, k druhemu odstavcu, tam chudaka urcite nezoberem
V piatok vecer je v meste viac cudzincov ako slovakov.
este zbrojnos kusiok za primi.
len upozornujem, ze zvlast v lete tam byva tych ludi poskromne... jednak su to mensie kluby a ani to povacsine neni mainstream
ja som nenapisala, ze v BA vedia lepsie po anglicky. napisala som, ze je tam viac zahranicnych ludi, s ktorymi po anglicky pokecat moze
esteze viete vsetci citat
viem, že jeden známi zo Španielska, ktorý tu pracoval v medzinárodnej firme chodil rád do klubu Barrock v centre Nikdy som tam ale nebola, ale hovoril, že je to nejaká americká sieť klubov a chodí tam dosť amerických turistov...ale asi je to tam aj dobre drahé Inak vždy stretnem dosť cudzincov aj v KC Dunaj
A vlastne celkovo v centre mesta sa je veľmi ľahké dohovoriť po anglicky (občas mám pocit, že ľahšie, než po slovensky