Neviete mi niekto poradiť stránku s ktorej by som mohol free stiahnuť nejakú inú navigaciu ako sú ovi mapy alebo nokia mapy?tie mi akosi nechcú fungovať
@myzu252010 ja som mal asi rovnaky problem ja som mam nokiu 5800 a tiež mi nevedelo najst polohu a tiez som dlho cakal a nic ...vyriesil som to tak ze ked som resetol telefon na povodne nastavenia tak potom mi to uz islo........skus to tak spravit a potom by ta po chvili uz malo gps najst
@neverhood10 tak vyskúšal som to u mňa doma(bývam na dedine)to išlo viac menej bez problémov ale v meste mi polohu ani po 15 minútach nenašlo...uvidím vsak este zajtra ked to budem skúšať a dúfam že to pôjde lebo zajtra gps potrebujem...
@myzu252010 hmm no je to predsa len mobil netreba od toho čakať zázraky ale tak odporúčam ti navigáciu sygic. ten z toho dostane maximum podla mna no uz nie je zadarmo ...ale myslím že s tým si poradíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» smartmobil.sk/forum/...