cafte.. nejde mi poslat SMSky na Nokii 5530 xm.. ked dam simku do ineho fonu ide normal.. skusal som updatnut softver aj hard reset ale nic nepomohlo.. neviete ako by som to vyriesil?? thx
no tento mobil je jeden z naj problemových ...neviem čo ta nokia robí teda urobila ...no na nete som sa nič nedočítal ...len že ho boli reklamovať alebo vymeniť ....a nokie sú super mobili len niektorý potrebujú 100 aplikácii a chujovín
@tomtoylc problem je skor nevhodny uzivatel ako samotny telefon...lepsie povedane..nokia 5530 je smartfon...coz znamena ze to maly vreckovy pocitac...problem je v tom ze je lacny, dostupny a ma lakavy dizajn...cize si ho kupi kazdy a potom sa cuduje ze mu nieco nejde pretoze s nim nevie robit...
a potom take soplacky ako napr hore @kokosovyorech tu ide vyzvihovat nejaky spatny SE ktory ma len par moznosti a preto tam nema co nejst...
@tomtoylc ja som vyse roka pouzival nokiu 5800...to je starsia verzia tejto 5530 ktora je udajne este viac problemovejsia...a hadaj co?? zatial co vsetci nanho picovali ja som sa len usmieval pretoze mne slapal ako hodinky...boli tam sice drobne nedostatky ale to bola SW zalezitost ktoru vyriesil novy FW...
@myzu252010 sak ja nechapem co s tym niektory ludia robia ze im to nejde ked maju nejaky sitny SE kde ani nemas co pojebat...ale ked si kupi nejaka lama smartfon s tym ze ani nevie co to je a pouziva to ako obycajny telefon a nieco tam dojebe tak jasne ze sa potom cuduje ze preco to nejde a vychvaluje SE jake ma super telefony pretoze na tom sa to stat ani nema ako pritom funkcie smartfonu su daleko daleko lepsie ako funkcie hlupeho telefonu pre hlupych ludi ale vysvetluj to nejakej soplani ako napr tuto @kokosovyorech ked nema ani sajnu o com sa bavime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
poriadne telefony robi len samsung, nokia, htc a apple...
a potom take soplacky ako napr hore @kokosovyorech tu ide vyzvihovat nejaky spatny SE ktory ma len par moznosti a preto tam nema co nejst...