Ahojte Ľudia čo hovoríte na novú Lumiu 530? Ešte stále vyberám mobil od operátora. Bola som rozhodnutá pre Samsung galaxy trend plus. Za názory ďakujem.
Lumia ti pôjde stabilne. Má slabší displej (lepší ako L520), menej miesta (všetko sa dá inštalovať na kartu, 8gb za 9€. Nemá blesk. Foťák je celkom fajn za dobrého svetla.
Záleží čo od telefónu očakávaš. Niekomu môže vadiť "málo aplikácií"
Operátor ti bude núkať android, ale na tomto zariadení bude pomalý. Procesor a foťák má o dosť horší ako Lumia, no má LED blesk. A pokiaľ sa nemýlim, tak Lumia je Dual SIM
@igorv Nepotrebujem mobil s Dual Sim keďže to nevyužívam. Chcem normálny telefón so základnými funkciami ako sú: wifi, bluetooth, mp3, rádio, aby mi šiel g-mail ten využívam asi najčastejšie. Potom, aby mi šli otvárať dokumenty napr. pdf, doc a pod. keď si stiahnem nejaké poznámky v doc, aby sa to dalo priamo v mobile aj nejako upraviť. Teraz mám Samsung galaxy ace som s ním celkom spokojná.
@kikusqa205
WiFi - Check
BT - check
mp3 - check
rádio - check
g-mail - používam vstavaný mail, dá sa tam prihlásiť do čohokoľvek, potom by bolo dobré si vytvoriť účet MS s účtom google (nič náročné)
Na dokumenty tam je originál Office - word, excel na upravovanie a na prezeranie aj powerpoint.
Problém budeš mať len ak potrebuješ smart banking. tú má iba čsob. Tatkiež niektoré (skutočne iba pár) aplikácií nemá oficiálnu podporu, no sú na obchode zástupcovia od súkromných vývojárov.
@igorv Mám na mysli také klasické od gmail-u, messengera až po hexxagon, subway surfers, šarády alebo napr. domáca knižnica a pod.
Čo mi trochu vadí je, že ako som sa dozvedela nemôžem si tam dať žiadnu svoju tapetu, stále sú tam tie kachličky alebo sa mýlim?
@kikusqa205 sranda, ja som tiež mala samsung galaxy ace a dnes som si akurát kúpila nokiu lumiu 530dual a teraz akurát idem na birdz a čítam :"Ďakujem za všetky rady nakoniec som predsa len vlastníkom nokie lumia 530."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Záleží čo od telefónu očakávaš. Niekomu môže vadiť "málo aplikácií"
WiFi - Check
BT - check
mp3 - check
rádio - check
g-mail - používam vstavaný mail, dá sa tam prihlásiť do čohokoľvek, potom by bolo dobré si vytvoriť účet MS s účtom google (nič náročné)
Na dokumenty tam je originál Office - word, excel na upravovanie a na prezeranie aj powerpoint.
Aano som hejter wp aj win 8 a hnevaju ma ludia co to vnucuju inym co tonechcu, tak vynimocne to nebol ten pripad sry
@hoperpohroma lebo nič buhuhu
Čo mi trochu vadí je, že ako som sa dozvedela nemôžem si tam dať žiadnu svoju tapetu, stále sú tam tie kachličky alebo sa mýlim?
Tapeta sa dá dat na dlazdicky jednoduchšie obrazky plne farieb vyzneju celkom fajn