ahojte, potrebovala by som sa dozvedieť niečo viac o tomto mobile .....včera som si ho objednala , je podľa vás dobrý ? ja ten mobil nepotrebujem na žiadne podnikanie, hlavne by som potrebovala vedieť že ako na tom funguje prehrávač hudby alebo aké hry sa
ja mam nizsiu verziu. Ale na hry by som bral skor android. Prehravac je celkom ok, kamera v predu asi nebude nic moc a Fb je asi vsade rovnaky, sak to zalezi od appky skor.
Keby som nemal android na tablete a mobil nepotreboval takmer vzdy len na telefonovanie a sms, tak by som ho nebral kvoli win 8 ale takto mi neprekaza
nemám 625 ale ohľadom FB je super, že si dá nasstaviť na massanger a máš smsky a fb správy na jednom mieste. FB aplikáciu som nepotreboval zatiaľ, lebo to tam je implementované cez aplikáciu Ľudia (ktorá sa s FB, Google a neviem čím dokáže spojiť a ukazuje veci na jednom mieste). Predná kamera má asi 0,3Mp. (ASI!)
Hier tam je tuším pomenej ale sú tam na Store Minion Rush, Hill Climb Racing,, Mou (verzia niečoho ako Pou) a haldy ďalších pípovin. Lenže ja na telefóne až tak moc nehrávam
Som spokojný so softvérom vo svojom telefóne a ten by mal byť takmer totožný. gut luck
Mám lumiu síce nižšiu triedu ale nesťažujem sa . Rýchly svižný , kamera PARÁDA . Aplikácii vážne strašne málo . Prehrávač hudby super . Nestažujem sa .
caute chcem sa spytat nakolko tento telefon ma OS windows potrebujem vnom aj antivirus? ak ano aky prosim vas...stiahol som si nieco od esetu ale neviem ci spravne... mam na vyber este aj antivirus pro... dakujem za odpoved
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Keby som nemal android na tablete a mobil nepotreboval takmer vzdy len na telefonovanie a sms, tak by som ho nebral kvoli win 8 ale takto mi neprekaza
Hier tam je tuším pomenej ale sú tam na Store Minion Rush, Hill Climb Racing,, Mou (verzia niečoho ako Pou) a haldy ďalších pípovin. Lenže ja na telefóne až tak moc nehrávam
Som spokojný so softvérom vo svojom telefóne a ten by mal byť takmer totožný. gut luck