Čaute mám hore uvedený mobil, a chcel by som poradiť nejakú appku na pesničky, mám v mobile nainštalovanu od kúpy originál ale natej sa nedá pretáčať a to je ten problém chcem appku v ktorej sa dajú pretáčať pesničky... Diki za rady
ved do Obchodu napíš Music a hľadaj, skúšaj. Ja používam základnú (WP 8.1 - developer preview) ale tam už je XBOX Music, ktorá je na tvojom ešte nedostupná, resp. sa za ňu platí.
(Dlhým podržaním tlačidla "ďalšej" pesničky posúvaš aj v samotnej pesničke)
Music player je celkom dobrý ale neprehráva všetky skladby, ale len skladby interpreta.. Po prechode na WP8.1 (oficiálnom) budeš mať dostupnú aj aplikáciu Nokia MixRadio, ktorá je dobrá a snáď bude updateovaná aj XBOX Music (ktorá bude náhradou terajšieho prehrávača) pretože zatiaľ to je krok späť oproti súčasnému
@wowu pretáčanie dlhým podržaním btw funguje odjakživa, aj na mp3jkách, aj na discmanoch, a vychádza to z historickej logiky že na walkmanoch na magnetické pásky si pretáčacie tlačítko stlačil, a kým sa pretáčalo, tak ostalo stlačené (obvykle samo), až kým si nestlačil "stop", čo zastavilo pretáčanie a pretáčacie tlačítko vyskočilo späť
nestretol som sa v živote so zariadením, kde by to nefungovalo.
(to len tak pre zaujímavosť)
...ale tiež som to dneska riešil asi minútu, a snažil som sa ťahať ten ukazateľ pozície, kým mi napadlo toto
@midnight Musím Vás sklamať páni, ale manuálny posuvník nie je ani v prezeraní videí (WP8.1 developer preview). Funguje to len v stavanom webovom videoplayeri.
Ale stále je naj 8.1 radím update !! Mám 920 a som spokojný nadmieru a tam je všetko a všimol som si, že v obchode je už aj music jet a Orange go ale keď niesi v Orange tak to máš na prd platné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
(Dlhým podržaním tlačidla "ďalšej" pesničky posúvaš aj v samotnej pesničke)
nestretol som sa v živote so zariadením, kde by to nefungovalo.
(to len tak pre zaujímavosť)
...ale tiež som to dneska riešil asi minútu, a snažil som sa ťahať ten ukazateľ pozície, kým mi napadlo toto