Kamoška ma nový telefon Nokiu Lumia 520 a nemôže sa pripojiť doma na wifi. Na inú sieť sa pripoji v pohode... aj na tú doma sa pripojí z ineho telefonu... čiže len ten konkrétny telefon ma problem s tou konkrétnou sieťou. Poraďte niekto, pls.
@1 jj videl som minule na youtube konferenciu o tom, androidu sa vraj zatial nikdy nestalo ze by sa zariadenie ktore pod nim bezi nepripojilo na nejaku wifi siet
@etelnair Veľmi ,,odborná'' konferencia potom Zažívam bežne, že sa mi telefón nepripojí .. Od Androidu 4.0 a vyššie je to bežné ... A nie len ja, ale aj mnoho ďalších priateľov A nie, nie sú to low-endové črepy, zväčša sa jedná o mobili typu Galaxy S4, Xperia Z a podobné ... A Access Pointy sú zväčša od Cisca, miestami Linksys...
Čím to asi bude
@hoperpohroma Nezbláznite sa z toho Androidu Predpokladám, že si nikdy WP v rukách nemala
p.s Áno, aj ja mám telefón s Androidom, takže nie som WP ovca, ako by ste si mysleli.
@gumeny Ona nie, ale ten, kto jej to nastavoval mohol zapnúť filtrovanie MAC adries ..
Ak to nebude to, napadajú ma ešte 2 veci :
Pokiaľ je to N-kový router : Mobil by síce mal podporovať štandard 802.11n, ale skúsil by som prestaviť typ siete na 802.11g alebo mixed mód 802.11b/g/n ...
Ak ani to nepomôže:
Vymazať sieť (ak je uložená v mobile) a zadať ju tam manuálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
(ospravedlnujem sa za nekonstruktivny komentar)
Čím to asi bude
@hoperpohroma Nezbláznite sa z toho Androidu Predpokladám, že si nikdy WP v rukách nemala
p.s Áno, aj ja mám telefón s Androidom, takže nie som WP ovca, ako by ste si mysleli.
@n0win0u ,,vtipný'' ako vždy
Zadáva správne heslo?
Nemá nastavené filtrovanie MAC adries?
Ak to nebude to, napadajú ma ešte 2 veci :
Pokiaľ je to N-kový router : Mobil by síce mal podporovať štandard 802.11n, ale skúsil by som prestaviť typ siete na 802.11g alebo mixed mód 802.11b/g/n ...
Ak ani to nepomôže:
Vymazať sieť (ak je uložená v mobile) a zadať ju tam manuálne.