moj dalsi phone bude iba s WP10, iphone je pre mna nepohodlny a nepaci sa mi, blackberry zase neprakticky pre moje pouzivanie a android sracky to nepotrebuje komentar, ten telefon ritualne podpalim a rozmlatim kladivom, WP sa mi paci, uvidim co povie Wp10. O HW sa nema moc zmysel bavit, lebo GPU / CPU pchaju vsade rovnake a na rovnakom principe.
to je vsetko o zvyku .. ale ja som si nezvykla som mala tri mesiace nokiu lumiu a bolo to dost naprd proste najlepsi je nejaky sony ercson xperia nieco alebo htc a android
@kosmiklove predpokladam ze mi nevidis do hlavy... A nepaci sa mi ten cely system... metro uvodna lbrazovka na nokii... a nepodporovanych vela aplikacii... skor byvaju na iose alebo na androide
neviem preco pises o len nokii ked ten system pouziva viac znaciek. navyse to nokia uz davno neni. system aj vyroba telefonov. vsetko patri pod microsoft. samotna nokia pride buduci rok s vlastnymi telefonmi. za dalsie uvodna obrazovka sa nevola metro.
a o ktorych nepodporovanych aplikaciach hovoris? si sa asi zasekla niekde v roku 2012 aktualne je v store cca 500 tisic aplikacii a najdes tam uz vsetko...
@kosmiklove aha a ako sa teda volá? No nechám sa od teba poučiť, pretože ja hlúpa som zatiaľ počula len tento názov a určite to teda všetci volajú zle...
Čo sa týka tých aplikácii, napr. asi pred 2 mesiacmi sme tam nevedeli jednu najst.. neviem nazov ale bola to taka kvazi spolocenska hra pre dvoch...
@dandybrendy rovnako aj na Androide som nevedel najst aplikaciu Fiction Book Reader, pritom na svojej lumii ju mam.
Vzdy ked nejaku aplikaciu na androide mas tak aj na wp je podobna ktora ju vie nahradit.
Plus kritizovat wp za to ze si tam nenasla nejaku hru pobavila si
@dandybrendy metro sa tomu hovorilo len na win8 pre pc. Potom sa tomu hovorilo modern ui. Na telefónoch sú to jednoducho dlazdice.
A ako hovorí @13 kritizovať wp koli tomu ze si tam nenasla jednu hru? ja mam na lumii xxx aplikacii ktoré na Android nejsu a nenasiel som ani žiadnu podobnu nahradu. Ale schválne som bol zvedavý co napises pretože z tých podstatnyh aplikácii chyba len snapchat a slsp
@13@14 vôbec to nie je o tej jednej posranej hre Jednoducho nemám rada ten systém... má to podľa mňa viac nevýhod ako výhod... a na ten snapchat som nemyslela, no vidíš...
dlaždice nezasmejem sa
@dandybrendy jj nemas rada ten system a ani sama nevies preco ma podla teba viac nevyhod ako vyhod ale nevies ake su to klasika...clovek co picuje na nieco co videl len na obrazkoch
a presne ako som pisal....capnes sem clanok z roku 2011 o windows 8 na pc ze ma metro...znova opakujem...ano vtedy na zaciatku sa tomu tak chvilu na pc hovorilo
takze vyhodnotenie - nema cenu sa s tebou o niecom bavit ked nevies podat poriadne argumenty a stat si za tym co pises...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
jj nepaci
neviem preco pises o len nokii ked ten system pouziva viac znaciek. navyse to nokia uz davno neni. system aj vyroba telefonov. vsetko patri pod microsoft. samotna nokia pride buduci rok s vlastnymi telefonmi. za dalsie uvodna obrazovka sa nevola metro.
a o ktorych nepodporovanych aplikaciach hovoris? si sa asi zasekla niekde v roku 2012 aktualne je v store cca 500 tisic aplikacii a najdes tam uz vsetko...
Čo sa týka tých aplikácii, napr. asi pred 2 mesiacmi sme tam nevedeli jednu najst.. neviem nazov ale bola to taka kvazi spolocenska hra pre dvoch...
Vzdy ked nejaku aplikaciu na androide mas tak aj na wp je podobna ktora ju vie nahradit.
Plus kritizovat wp za to ze si tam nenasla nejaku hru pobavila si
A ako hovorí @13 kritizovať wp koli tomu ze si tam nenasla jednu hru? ja mam na lumii xxx aplikacii ktoré na Android nejsu a nenasiel som ani žiadnu podobnu nahradu. Ale schválne som bol zvedavý co napises pretože z tých podstatnyh aplikácii chyba len snapchat a slsp
dlaždice nezasmejem sa
» www.zdnet.com/article/windows...
a presne ako som pisal....capnes sem clanok z roku 2011 o windows 8 na pc ze ma metro...znova opakujem...ano vtedy na zaciatku sa tomu tak chvilu na pc hovorilo
takze vyhodnotenie - nema cenu sa s tebou o niecom bavit ked nevies podat poriadne argumenty a stat si za tym co pises...