je to hovadina. Myslel som si, ze ked tam bude peter Mracin tak to bude celkm dobre. Ale zistil som, ze je to kravina. skoda casu to pozerat. na buduce pojdem asi spat.
Podla mna je to dobre a velmi sa mi to paci clovek sa ma aj naco pousmiat nemusy to tvrdit kazdy viem ze budu ludia aj co sa im to nepaci ale podla mna aj taketo zanre maju svoje miesto v televizii a maly by sme byt stastny ze konecne aj slovaci daco tocia vid --ordinacia v ruzovej zahrade,panelak,susedia,priatelky,taka normalna rodinka, mesto tienov atd. Podla mna je to len dobre
Úrovňou sa to ponášalo na nejaký céčkový americký sitcom.
Tie parodické vstuvky z iných programov pôsobili úplne cudzorodo. Podobné zosmiešnenie iných relácii nie je až také jednoduché spraviť. A som veľmi zvedavý, ako to spravia, aby sa im to stále netočilo dokola. Podobný štýl humoru bol a stále je v SOS, ale tí mali to šťastie, že Mojsejovci boli veľmi vďačná téma.
Ak sa nespamätajú, tak to minimálne pre mňa bude program, čo ma od televzie odoženie.
Trepne herecke vykony,trapny scenar, trapne je na tom vsetko....proste trapas...skoda penazi za takto projekty...keby namiesto vsetkych trapnych sitcomov radšej investovali do slovenskeho filmu-poriadneho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Tie parodické vstuvky z iných programov pôsobili úplne cudzorodo. Podobné zosmiešnenie iných relácii nie je až také jednoduché spraviť. A som veľmi zvedavý, ako to spravia, aby sa im to stále netočilo dokola. Podobný štýl humoru bol a stále je v SOS, ale tí mali to šťastie, že Mojsejovci boli veľmi vďačná téma.
Ak sa nespamätajú, tak to minimálne pre mňa bude program, čo ma od televzie odoženie.
take somariny nesledujem tak o tom nemam prehlad.
potom len kukam co tu vznika za diskusie na podobne temy