Ahojte.Nájde sa tu niekto,kto by mi poradil ako najlepšie,respektive kde mám zmeniť Nórske peniaze na euro?
Čo najlepšia možnosť,buď vložiť do banky alebo radšej do zmenárne.
Ďakujem.
@openmindedfreak odporučuješ aj konkretnu banku?
neviem,počula som viac názorov,že váčší obnos peňazí je vyhidnejšie zmeniť v zmenárni..ale toť su zas nazori iných..
premieňal som si peniaze vo viacerých zmenárňach, jedine kde to bolo ok, bol Western Union...inak som povedzme na 600€ stratil 50€, to bolo v BA na hlavnej stanici (hnoj)...vo VÚB banke som si menil a kurz bol najlepší v meste...nechápem prečo by mal byť väčší obnos peňazí výhodnejší v zmenárni...
@openmindedfreak tak najlepšie skusensoti máš s VUB bankou? Ja som z ružomberka .. a neviem či zmenáreň bude ochotná mi zobrať 30 000 nórskych.. asi uprednostním fakt nejakú tú banku..
v inej banke som peniaze nemenil, lebo ten kurz tam bol taký výhodný, že som sa nemienil ani zastaviť v inej...a naviac s VÚB mám najviac "kontraktov", podľa mňa je to spoko...každopádne, je to na tebe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
neviem,počula som viac názorov,že váčší obnos peňazí je vyhidnejšie zmeniť v zmenárni..ale toť su zas nazori iných..
» www.google.sk/webhp?sourceid=... NOK to €
ach... 3 637.73294 € oresne