ja som sebe nakupila kedysi davno teplaky, sustaky, adidasy najky a som to nosila do skoly (na strednej, dobrych 8 rokov dozadu) lebo to vadilo pani ucitelkam a mne sa to pacilo ze to vadi pani ucitelkam takze som ich nosila este radsej
ja niekedy beham aj po Londyne v teplakoch, a neriesim...proste je to pohodlne, mozem pritom nosit tenisky (kedze zvycajne nosim formalne oblecenie a poltopanky) a mozem mat siltovku ja teplaky proste mozem
@Milgamman ani neslo o svég, som mala sportovacie obdobie a toto bolo pohodlne, som mala taku averziu voci riflom lebo sa v nich nedalo pohodlne sediet v tureckom sede na stolicke a ja vsade sedim v tureckom sede
a v sukni sediet v tureckom sede, az taky rebel niesom
ja v nich chodim oblečena iba ked idem so psom von alebo na bicykel/pennyboard s kamoškou a občas do obchodu ale do mesta by som určite nešla (vôbec sa mi nepáči ísť s týmto teplákovým "štýlom" medzi ľudi)
@myschka a sak do skoly sa nechodi sportovat len sediet na riti a ucit sa no ale teplaky a rifle, to je uplne iny pocit sediet v tureckom sede v sukni mozes kludne, ked mas tu dlhu indicku
@Milgamman aky predmet ste ma to ucili pani ucitelka?
(najlepsie sa uci ked ti je pohodlne a mozes sa sustredit .. neviem, indicke sukne som nikdy nenosila, ja len minisukne a v tomto sa tak nesedi (potom som ale nasla alternativu - tenisova sukna, je pohodla, vyzera nesedlacky a mozes v tom sediet jak len chces!)
Vsak nech si kazdy nosi co chce, co mna je do toho ? Mne tiez nikto nekaze jak sa mam obliekat My sme tu na Slovensku moc konzervativni, v zahranici pocas jednej jazdy metrom uvidis pomaly viac exemplarov jak tu za mesiac
@myschka technicku vychovu a geografiu predsa tenisova sukna? to som na sebe este nemala.. a vlastne ani neviem ako vyzera ale predstavujem si ako v nej Serena Williamsova hraje tenis a ta sukna sa jej stale vyhrnuje niekedy to nie prilis dobre byt vizualny typ
pici kde to bolo? v mama ozen ma? alebo niekde v takom nejakom onom....taky suslavy, skaredy, plesaty kokotko prehlasil ze on by nechcel zenu ktora nosi teplaky lebo ze to je pod jeho uroven DDDDDDDD
keby môžem a nájdem také tepláky aké sa mi páčia a neboli by ako tie hip-hopove sračky čo všade predavaju tak si také zaobstarám na bežné nosenie von, pretože tepláky to je to najpohodlnejšie oblečenie ... doma nie som v ničom inom ...
aj som si jedny chcel kúpiť v new yorker no všade boli nápisy ,,limited,, a podobne ... a ja ku*va nie som ,,obmedzený,, aby som si niečo také na seba dal
No vonku ako kam teda do mesta nie ale tu heyyyy v dedine , kedysi mi to prišlo úplne nechutné že by som mala nosiť tepláky čo i len po dedine keď som šla Za (vtedy ešte) priateľom .. Teraz je to premna top. Keď idem von s malu , kočikovať alebo na ihrisko tak jednoznačne tepláky , neviem si predstaviť že by som mala chodit v nechutne (na mne) obtiahnutých rifliach , v ktorých sa aj tak necítim pohodlné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
také tie normálne športové sú v pohode
a v sukni sediet v tureckom sede, az taky rebel niesom
(najlepsie sa uci ked ti je pohodlne a mozes sa sustredit .. neviem, indicke sukne som nikdy nenosila, ja len minisukne a v tomto sa tak nesedi (potom som ale nasla alternativu - tenisova sukna, je pohodla, vyzera nesedlacky a mozes v tom sediet jak len chces!)
takto nejak vyzera, pod tym su kratasy takze v tom mozem sediet jak len chcem
aj som si jedny chcel kúpiť v new yorker no všade boli nápisy ,,limited,, a podobne ... a ja ku*va nie som ,,obmedzený,, aby som si niečo také na seba dal
Terazky tak chodievam, pohodlne mi je v tom totiž.
do školy/práce, do podniku a podobne náh
doma na dedine ak idem k niekomu tak idem v teplakoch, ale tuná v meste si gate vymením.
ale neprislúcha mi iným vravieť, čo by mali nosiť.
Ale ako módna vec? Totálny, vrcholný GRC.
sustaky ale neakceptujem a priam ich neznasam
Ale teraz vážne, ísť v tom normálne do mesta, to je sedláčina. Najmä u chlapov. Vážne.
Ale inak mi je to jedno, ako videla som pár chlapcov v teplákoch v meste a fakt to vyzeralo celkom dobre
tu je bežne napr že ludia chodia nakupovat v teplákoch aleboo sporotovom oblečení iného druhu