Vtip ma k tomu napadol, mam strasne nutkanie ho napisat
Stretnú sa mafiánskí kápovia, jeden American, druhý Rusák.
Príde na porovnávanie majetkov a tak sa Amik pýta:
- BMWčka máte?
Rusák zahanbene:
- nemáme.
Amík počudovane:
- tak a 5 poschodové vily?
Rusák nervózne:
- ani to nemáme
Američan:
- no, ale aspoň zlaté retiazky, však čo ste to za mafia!
Už nasraný Rusák, celý nešťastný:
- nemáme ani to, ale idem hneď za svojími a dáme do poriadku!
Tak sa hned vyberie za svojími chlapmi a nasrane začne nakazovať:
- okamžite všetky vrtuľníky predať a nakúpiť BMW! 7 poschodové vily zbúrať na 5 a tote retiazky, čo nosia vaše psy budete nosiť VY!
@nerwous15 "vtipné" ale pravdivé ....videl som ... bol som v Moskve či v Petrohrade a aj v New Yorku či Los Angeles, ono Rusáci sú až moc bohatí a dovolím si tvrdiť že pokiaľ človek nenavštívil tieto dve krajiny a nespoznal tam niekoľko ľudí tak nevie nič a v tomto ma nik neojebe, síce za to nedám ruku do ohňa ale celkové prepojenia na USA a EU má Rusko maximálny vplyv a to čo je je iba divadlo ....svet ovláda Putin a či si to niekto prizná alebo nie je osobná záležitosť .... skrátka je to národ ktorý ma každého v hrsti a tak ako to nadiktujú oni tak to tak bude .....ale tiež som tomu dlho neveril ....videl som akú majú technológiu Rusi a bolo to neskutočne veľkolepé a až hrozivé aký majú dosah na svet a to som videl iba minimum ....Rusko je rešpekt v mojich očiach ....inak pre menej znalých USA a podobné krajiny je slabota ....tuna hrajú prvú ligu Rusko, Čína a Japonsko
@pink je to škoda ja som dostal dve ..sám som si nikdy nekúpil ...prvú na birmovku ale tú mi ukradli na škole a druhú od rodičov na 20-tku a tu mám stále ....je to môj amulet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Stretnú sa mafiánskí kápovia, jeden American, druhý Rusák.
Príde na porovnávanie majetkov a tak sa Amik pýta:
- BMWčka máte?
Rusák zahanbene:
- nemáme.
Amík počudovane:
- tak a 5 poschodové vily?
Rusák nervózne:
- ani to nemáme
Američan:
- no, ale aspoň zlaté retiazky, však čo ste to za mafia!
Už nasraný Rusák, celý nešťastný:
- nemáme ani to, ale idem hneď za svojími a dáme do poriadku!
Tak sa hned vyberie za svojími chlapmi a nasrane začne nakazovať:
- okamžite všetky vrtuľníky predať a nakúpiť BMW! 7 poschodové vily zbúrať na 5 a tote retiazky, čo nosia vaše psy budete nosiť VY!