@9@radulik7 pre mňa bolo blbé to, že automaticky zatváram oči, keď sa mi niečo blíži k oku aj keď je to len môj prst (so šošovkou samozrejme ale zvykla som si, už to zvládam skoro na prvý krát ale väčší problém som mala s vyberaním, i keď očná mi hovorila, že väčšinou s vyberaním ľudia problém nemajú ale tak ja som celkovo nejako divná
luc.ka aha =D=D no ja nezatvaram takze hadam to bude lepsie=D=D=D=D=D no uvidime tento tyzden idem do jednej predajne kam ma ocna poslala ale neviem ci mi to daju hned alebo mi to objednaju alebo ako...=D ale som zvedava ako to bude=D=D
neviem bolo by fajn zbavit sa okuliarov.. ale pri mojom stasti by som si hned vypichla oko dokotrka sa ma stale pyta ci nechcem.. hadam raz presvedcim mamu
Mal by som nosiť, ale s očnou som sa dohodol že pokiaľ mi to nebude prekážať že ich nemusím nosiť, ale ak sa to zhorší aby som hneď dobehol... mám iba slabú poruchu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
kolko stoja priblizne neviete??
@luc.ka je to blbe na zaciatk? to nasadzovanie a tak?
ešte k tomu potrebujem aj strojček a potom ešte korzet..hm,dlho som nebola na rehabilitácii..
do prdele!! veď ja sa musím ísť celá zrekonštruovať!!! HILFE!
ale mne bolo vždy zle,keď som videla,ako si kamošky pchajú do očí prsty,keď si tie šošovky vyťahujú.
jednoducho som si radšej vybrala okuliare.