Čauky
Zaujímalo by ma, či si odkladáte také tie spomienkové veci ako listy, odkazy, obrázky, nálepky, vstupenky, letenky...
Ak hej tak sa pochváľte ktoré konrétne a ako ich skladujete
hej odkladám všetko a potom mám bordel v šuflíkoch ... mám jednu zásuvku určenú na toto, potom ešte jednu krabicu od topánok mám, ale nepozerám sa tam ani veľmi, len keď hľadám nejakú pohľadnicu a tak, chcem si spraviť raz takú spomienkovú vytrínu kam si to uložím, preto je to zatiaľ skryté
Mám zbierku futbalových a hokejových kartičiek,ktoré určite nikdy nevyhodím-možno jedného dňa niekomu darujem,ale len tak vyhodiť ani vo sne. A mal som aj zbierku tých žltých kaziet do tej konzoly,čo kedysi bola populárna,ale mama mi ich už asi vyhodila :ehm:
Som blázon do takýchto vecí!
Skriňu mám oblepenú lístkami z koncertov a festivalov, mám plnú krabicu s páskami z koncertov a iných akcii a okrem toho mám napríklad šálku, do ktorej dávam lístky z pizze a káv a pod. No a v peňaženke nosím brnkátka od gitaristov z rôznych kapiel a fotky a iné spomienky.
Najhoršie bolo, keď som sa sťahovala, tak som mala asi 3 krabice s takýmito vecami a fotkami a zápisníkmi a teraz tu s tým nemám čo robiť, len sa v tom hrabem.
mám takú truhličku kde si dávam všetky džady vrátane tarotových kariet, cenných minerálov, necenných minerálov, zaujímavých minerálov, spomienkových vecí a potom malú skrinku s mojim imagináriom kde sú rôzne postavičky a tak dávam tam aj veci, ktoré chcem uchrániť pred zvedavým okom. Asi jediné súkromné miesto v byte (snáď dúfam).
V peňaženke mám všetko. Brnkátka ale nie od rôznych kapiel ale od ľudí ktorí sa zľutujú. Sama si ich proste nedokážem kúpiť. A mám veľa fotiek a oznamiek, raz mi v BA jedna žena nakreslila na papierik trasu- tak to tam mám, lístky a vstupenky nejaké, veci z kvízového večera
Ale nepovedala by som že to odkladám z dôvodu spomienok. Len sa mi to nechce pretriediť.
Som dosť zaťažená na spomienky, čiže áno, odkladám si niektoré veci, ktoré mi ich pripomínajú, aby som nezabudla, resp. aby som si nečakane spomenula a oživila si pamäť, keď tie veci niekde nájdem. Vtedy je to pre mňa vždy pekné spríjemnenie dňa. Lenže po rokoch ich redukujem a vyhadzujem, pretože by som to fakt nemala kam dávať a nechám si len maličkosti...
Mám doma pár vstupeniek, pozvánok na udalosti, s ktorými sa mi spájajú pekné spomienky a nemôžem ich ešte zahodiť, ale raz na to príde. Ja to viem a verím v to.
U mňa dokáže spomienky vyvolať aj prečítaná kniha, vždy keď sa na nejakú v mojej knižnici pozriem, otvorím ju, spomeniem si ako som ju čítala, čo som vtedy prežívala často si aj v knihe nechávam nejaké papieriky Čiže aj knihy vo mne vzbudzujú nostalgie, hlavne tie, preto by som sa ich nedokázala vzdať.
Knihy mám uložené v knižnici, ostatné veci, to sú také drobnosti, tie mám uložené v zásuvkách najčastejšie.
áno
listy mám v jednej krabičke.
potom som si odkladala papieriky na ktoré sme si písali s ex a lepila som si to do zošita...
s iným ex som mala založený taký malý slovníček, kde sme si písavali a kreslili..tiež to mám niekde odložené..
z party si vždy nechávam pásky a vstupenky a pripínam si to na nástenku a taktiež si vždy z party odnášam nálepky a letáčiky
dokonca som dlho mala odložené v šuflíku nasledovné: -červenú servítku od chalana z grécka, ktorý tam pracoval v internetke; -obal z cukríku, ktorý mi dal najlepší učiteľ na svete, keď som ho prišla pozrieť na ZŠ; -zakrvavenú vreckovku môjho ex; a veľa ďalších podobných blbostí, ktoré jednoducho beriem ako pamiatky...no ten šuflík mi jedného dňa upratovala mamka a ´bordel´ mi odtiaľ povyhadzovala do koša
a ešte mám doteraz prameň vlasov zoskladaný z poodstrihávaných vlasov každého z našej triedy na ZŠ !
a prameň vlasov môjho ex, keď sa dal strihať, bo ja som ľúbila jeho dlhé vlasy
..............a tak veľa takých prkotín a papierikov, lístkov a kadečoho si vždy nechávam, ak ma k tomu viaže nejaká spomienka............vedela by som tu ešte vymenovávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a mám tam letenky, vstupenky všademožne, a sem tam nejaké zápisky
Skriňu mám oblepenú lístkami z koncertov a festivalov, mám plnú krabicu s páskami z koncertov a iných akcii a okrem toho mám napríklad šálku, do ktorej dávam lístky z pizze a káv a pod. No a v peňaženke nosím brnkátka od gitaristov z rôznych kapiel a fotky a iné spomienky.
Najhoršie bolo, keď som sa sťahovala, tak som mala asi 3 krabice s takýmito vecami a fotkami a zápisníkmi a teraz tu s tým nemám čo robiť, len sa v tom hrabem.
Ale nepovedala by som že to odkladám z dôvodu spomienok. Len sa mi to nechce pretriediť.
Mám doma pár vstupeniek, pozvánok na udalosti, s ktorými sa mi spájajú pekné spomienky a nemôžem ich ešte zahodiť, ale raz na to príde. Ja to viem a verím v to.
U mňa dokáže spomienky vyvolať aj prečítaná kniha, vždy keď sa na nejakú v mojej knižnici pozriem, otvorím ju, spomeniem si ako som ju čítala, čo som vtedy prežívala často si aj v knihe nechávam nejaké papieriky Čiže aj knihy vo mne vzbudzujú nostalgie, hlavne tie, preto by som sa ich nedokázala vzdať.
Knihy mám uložené v knižnici, ostatné veci, to sú také drobnosti, tie mám uložené v zásuvkách najčastejšie.
listy mám v jednej krabičke.
potom som si odkladala papieriky na ktoré sme si písali s ex a lepila som si to do zošita...
s iným ex som mala založený taký malý slovníček, kde sme si písavali a kreslili..tiež to mám niekde odložené..
z party si vždy nechávam pásky a vstupenky a pripínam si to na nástenku a taktiež si vždy z party odnášam nálepky a letáčiky
dokonca som dlho mala odložené v šuflíku nasledovné: -červenú servítku od chalana z grécka, ktorý tam pracoval v internetke; -obal z cukríku, ktorý mi dal najlepší učiteľ na svete, keď som ho prišla pozrieť na ZŠ; -zakrvavenú vreckovku môjho ex; a veľa ďalších podobných blbostí, ktoré jednoducho beriem ako pamiatky...no ten šuflík mi jedného dňa upratovala mamka a ´bordel´ mi odtiaľ povyhadzovala do koša
a ešte mám doteraz prameň vlasov zoskladaný z poodstrihávaných vlasov každého z našej triedy na ZŠ !
a prameň vlasov môjho ex, keď sa dal strihať, bo ja som ľúbila jeho dlhé vlasy
..............a tak veľa takých prkotín a papierikov, lístkov a kadečoho si vždy nechávam, ak ma k tomu viaže nejaká spomienka............vedela by som tu ešte vymenovávať