CAaaute deti, podla nadpisu problem jasny, no vsetko ide, repraky hraju len ta klavenica pise hjejžwšťeeh backspace pise DDDDDDDD DDDDD a pod. nic normalne nejde . . Tak ako susit a kolko, ? Vraj na radiatore, cim podlozit a kolko fenovat ? :/ Zaberie
@tasha5 Vypni ten notebook, vytiahni z neho batériu, odpoj ho od adaptéru a nechaj ho vysušiť ... Ideál by bol ho rozobrať a tak vysušiť , lenže asi si na to netrúfaš, že?
@77hanes77 noo to bolo este v noci, ale uz som skusala na nom psat, susim teraz, a veru netrufam, ani klavesy neveim vytuahnut, ale ako susit, presny navod a kolko, pls
@tasha5 Nemala si ho ešte zapínať ... Nech ho deň s vytiahnutou batériou , odpoj od neho adaptér a lepšie by bolo vybrať aj CMOS batériu, lenže to by si musel rozobrať noťas , čiže nič
@tasha5 ale co si nedavala pozor ? .... moj notas ma 4 roky a este ani raz sa mu nic mnou sposobene (hoci aj nechtiac) nestalo .... je to o pristupe ludi
niekto havaruje a vyhovara sa na smyklavu cestu .... iny sa proste dostane bezpecne domov ... podmienky mali obaja take iste
@tasha5 Ja by som to osobne na rádiatore nesušil a ani nefénoval, keď už je to deň po poliatí ... Už tak či tak máš určite na doske zoxidovaný povlak ... A s príliš veľkou teplotou sa súčiastky prehrievajú a môžeš skrátiť ich životnosť... Pokiaľ však chceš fénovať iba klávesnicu tak to môžeš ...
@tasha5 ešte pred tým sme ho celý umyli vodou, lebo predsa to len bol sladký džús..a potom sme len fénovali..neviem ako dlho, asi dovtedy, kým nebol suchý. už to bolo dosť dávno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
niekto havaruje a vyhovara sa na smyklavu cestu .... iny sa proste dostane bezpecne domov ... podmienky mali obaja take iste
drgla som do pohara pol metra vzdialeneho, a to som stala od stola spokojny ?