V prípade všetkých menovaných notebookov vyššie, doporučujem časom našetriť na SSD. (cena 256GB SSD cca 80€ ... Cena 512GB SSD cca 150€) .. Niektoré notebooky ponúkajú možnosť používať SSD aj HDD súčasne (SSD do M2 slotu, alebo namiesto optickej mechaniky) ...Doporučujem pouvažovať..Notebook to zrýchli dramaticky.
Ram podľa možností rozšíriť na 8GB (rozpočet to nezruinuje )
@77hanes77 nic v zlom ale preco radis cloveku kupit si ssd ked ma obmedzený počet zápisov ? tak keď sa už chceš hrať na odborníka tak prosím ťa oboznám človeka poriadne so všetkým ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ak dačo kvalitnejšie, tak toto : » www.hp-shop.sk/hp-probook-450-...
super kvalitné spracovanie, ale menší výkon ponúka toto Lenovo : » www.lenovo-shop.sk/lenovo-thinkpad... (i3-4010u ale na základné veci stačí)
Ak je prednosť výkon a celková výbava :
» www.asus-shop.sk/katalog/asus-no...
» www.acer-shop.sk/acer-aspire-e15...
V prípade všetkých menovaných notebookov vyššie, doporučujem časom našetriť na SSD. (cena 256GB SSD cca 80€ ... Cena 512GB SSD cca 150€) .. Niektoré notebooky ponúkajú možnosť používať SSD aj HDD súčasne (SSD do M2 slotu, alebo namiesto optickej mechaniky) ...Doporučujem pouvažovať..Notebook to zrýchli dramaticky.
Ram podľa možností rozšíriť na 8GB (rozpočet to nezruinuje )
toto je uplne super sice je o trosku drahsi ale ja by som si to kupil hned teda nato este sporim