Predchádzajúci problém som nejak vyriešil mojim špekulovaním ... ale tento problém zmizol, ďalší sa zas objavil ... Vypísalo mi zoznam dostupnych bezdrotovych sieti, no takže som sa pripojil na moju .. všetky paličky .. signál vynikajúci ... a keď som zap
slovanet v BA mal tak ze si mal lan siet (ich) v dome a tam si si mohol trcnut co si chcel na switchovanie ich siete a PROXY si si nastavoval sam v prehliadaci (alebo si zavolal technika )
mali vsetko cez proxy... uz aj blby nod aktualizacie si musel nastavit pripojenie rucne... lebo to nevedelo deteknut u nich
@kosmiklove .... ty mysliš to že nedám "Získať adresu IP automaticky" ale "Použiť túto adresu IP: a tam IP, submaska atď " ? ... to mám .. ale mám tam len IP adresu a submasku to stačí ?.... lebo ostatné neviem ako mam vyplniť, nikde to nieje napísané ...
@kosmiklove@freedomko .... mam toto tu : ... .aspoň dúfam že je to správne zapojené lebo kábel od internetu mám zapojené v tom a z toho ďalší kábel do PC .... takže v čom bude chyba ? ... a ináč WEP nemám zapnuté lebo to písalo v tých papieroch pri tom AIRLIVE ... a ešte tam bol nejaký krok, že mám ísť na » nejake čisla .... asi ip ... a dat tam meno .. heslo ... a dat nejake nastavenia ... no lenze mne tu stranku nenačitalo ..
@freedomko no sak o tom hovorim...pod palcom mam len spolocnosti kde sa pripajas cez modem alebo tie ktore su v mojom okoli a zatial ziadna z nich nepouziva proxy...
@patofbc aby sme nekecali len tak do vetra...k tej wifine mas pripojeny aj nejaky modem? alebo mas potiahnuty domov len kabel? v tom pripade si musel dostat nejake ipcky ktore musis zapisat do wan portu toho wifi routra aby ti to islo...potom zapac dhcp a v pc nechat automaticke ipcky...
@kosmiklove .... asi som sa zle vyjadril .... mam domov potiahnuty fialovy kabel od condornetu do mojho PC ... ten som vybral .. a dal do tej skrinky ( obrazok vyssie , airlive ) potom som do toho zapojil ďalší kábel čo bol pri tej skrinke a zapojil to do PC ... čiže v papieroch mám nájsť nejaké ip ktoré niekde zadám ? a pls nepochopil som kde ich mam zadať ten "wan port" ... no a potom neviem čo s dhpc ( ? ) ale potom v "protokol síte internet" mam dať že získať ip automaticky hej ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@limetkajaja bez wep by nebol na sieti
@wewo nie milion ale miliarda
slovanet v BA mal tak ze si mal lan siet (ich) v dome a tam si si mohol trcnut co si chcel na switchovanie ich siete a PROXY si si nastavoval sam v prehliadaci (alebo si zavolal technika )
mali vsetko cez proxy... uz aj blby nod aktualizacie si musel nastavit pripojenie rucne... lebo to nevedelo deteknut u nich
... .aspoň dúfam že je to správne zapojené lebo kábel od internetu mám zapojené v tom a z toho ďalší kábel do PC .... takže v čom bude chyba ? ... a ináč WEP nemám zapnuté lebo to písalo v tých papieroch pri tom AIRLIVE ... a ešte tam bol nejaký krok, že mám ísť na » nejake čisla .... asi ip ... a dat tam meno .. heslo ... a dat nejake nastavenia ... no lenze mne tu stranku nenačitalo ..
@patofbc aby sme nekecali len tak do vetra...k tej wifine mas pripojeny aj nejaky modem? alebo mas potiahnuty domov len kabel? v tom pripade si musel dostat nejake ipcky ktore musis zapisat do wan portu toho wifi routra aby ti to islo...potom zapac dhcp a v pc nechat automaticke ipcky...