Keď na notebooku stisnem napravo dole tú ikonku na bezdrotove pripojenie, tak tam by malo vyskočiť nejaké nové okno a tam zoznam prístupných wifi sietí v blízkosti mna nie ? .. ale mne tam pise nieco s konfiguraciou a nieco o Wireless Zero Configuration .
@patofbc klasika...mas tam od asusu inu aplikaciu ktora vyuziva konfiguraciu wifiny...bud to odinstaluj (neviem presne ako sa to vola ale ked mi sem hodis screen nainstalovanych veci od asusu takti budem vediet povedat) alebo tam napravo mas ZMENIT ROZSIRENE NASTAVENIA...malo by tam byt ze chces pouzivat toto windowsacke spravovanie siete...ak to tam nebude (aj to sa mi uz stalo) tak pomoze len prva moznost..
@kosmiklove može to byť napr ASUS WLAN CONTROL CENTER ? .... ale veď cesto sa to neda nastaviť ? a načo to mám odinštalovať, lebo mam vobec ten Wireless Zero COnfiguration v NB ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@kosmiklove