Do 300 len nejaký pentium/celeron intel, vyberal by som osobne medzi Lenovo - Asus, čo sa ti páči, veľkosť HDD, 4G B RAM min. , za tú cenu je všetko +- rovnaké
@majky538 a nevieš náhodou, že akú grafiku majú tieto notebooky, lebo to neviem vyčítať ako sa to teraz určuje, ale ja poznám 256 mb, 512, 1 gb a 2 gb grafika, tak aká to asi je približne
Ideál : Použitý Lenovo Thinkpad T410/T420 alebo X200/220 s Core i5 Sandy Bridge, 4 GB RAM, 500 GB diskom + časom kúpa SSD , alebo iný, kvalitný business-class notebook.
Ak musí byť nový : Hocičo (okrem lacných HP Stream) s aspoň Intel Pentium Haswell procesorom, 4GB RAM a klasickým, platňovým 500+GB hardiskom ... + časom došetriť a dokúpiť SSD.
Vyhni sa bail-trail, či iným Atom-based procesorom ň a notebookov s MMC 32, či 64GB pamäťou ... Je to výsmech pre spotrebiteľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Za tú cenu sa tam pohybuje asi najlepšie Intel HD 4400 napr. Intel HD Graphics 4400 napr. » www.alza.sk/asus-x553ma-xx7...
Na hry tie notebooky moc niesu, neviem presne čo natom chceš spustiť ale na obyčajnú prácu stačí
Ideál : Použitý Lenovo Thinkpad T410/T420 alebo X200/220 s Core i5 Sandy Bridge, 4 GB RAM, 500 GB diskom + časom kúpa SSD , alebo iný, kvalitný business-class notebook.
Ak musí byť nový : Hocičo (okrem lacných HP Stream) s aspoň Intel Pentium Haswell procesorom, 4GB RAM a klasickým, platňovým 500+GB hardiskom ... + časom došetriť a dokúpiť SSD.
Vyhni sa bail-trail, či iným Atom-based procesorom ň a notebookov s MMC 32, či 64GB pamäťou ... Je to výsmech pre spotrebiteľa
Príklady :
Príklad pre nový book : 15,6" : » www.acer-shop.sk/acer-extensa-25...
alebo
menší, ale praktickejší 13,3" : » www.acer-shop.sk/aspire-e13-es1-...
alebo
drahší, ale výkonnejší : » www.toshiba-shop.sk/toshiba-satelli...