Ahojte chcem kúpiť priatelke nový notebook cenový strop je okolo 500€ bol by som rád keby sa neprekrocil no ked to bude stát zato tak nevidím problém Požiadavky má takáto ľahký, tenký, a čo najvyššiu výdrž batérie... chce s OS a samozrejme pekný dizaj
@aveall Presne dnes mi dala byvala za ulohu jej vybrat notebook do 450€. Zatial rozmyslam pre nu ten Flex 14. Uvidime ci najdem nieco lepsie. @bartysvk Neviem ci mas skusenosti s vlastnením takychto notebookov. Ale pre studenta asi zbytocnosti. Ano pre tych co to maju doma a obcas si na tom zahraju hry su to dobre notebooky ale pre studenta nonsens. A to nehovorim o prehrievani v lete.
@jurito a spol... ano bohuzial niektore zeny si potrpia aj na dizajn a zovnajsok asi je to prevas novinka ale nato raz casom pridete ale okrem toho stala sa cerstvou ucitelkou tak uz to moze trocha vyzerat aj reprezentativne
@jurito totalne nezmyselne a nepodstatne príspevky, sem tam nejaká tá nadávka a uz je s teba frajer gratulujem raz to dotiahnes daleko. Ale inak si totálny kokotko takze sa viac tebou nejdem zapodievat. Ale to nic vzdy sa taky nejaky najde co nevie citat a skusa pisat... Tak si ži svoj život viac ma nezaujímaš
@jurito Nic nepoviem ale nieco ti napisem aj ked porusujem tym svoje pravidlo ze najlepsie je debilkov ignorovat a hned ma clovek pokoj no ty si extra pripad tak ti este jednu odpoved venujem. Ked uz si ma chcel urazit skrze spisovnú slovenčinu mal si si ten posledny prispevok vo worde lepsie upravit mozno by to potom cele nebolo tak trapne a odveci. Aj ked na druhu stranku je to jedno ked ani ine tvoje prispevky niesu so slovencinou kamosi a uz vobec niesu prinosne Ale uz sa mi viac s tebou nechce bavit je to sranda a da sa ti pekne na vsetko odpisat ale zivot je prilis kratky nato aby som ho premarnil a vsetko ti vysvetloval. Aj tak malo co chapes ale kludne si sem este pis mozno to bude zaujimat niekoho ineho No na druhu sranku si ma k niecomu inspiroval ale to si necham na ine forum
ja som vždy kupoval vyššiu radu a používanú za cenu nižšej novej rady, zatiaľ sa mi to osvedčilo vždy, takže za mňa kupovať nový je zbotočné - do 500 eur sa nájde Mac Air ktorý má hodne dlhú výdrž batérie a slušný OS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.alza.sk/asus-x751mj-ty0...
Skús niečo z týchto dvoch.
@bartysvk Neviem ci mas skusenosti s vlastnením takychto notebookov. Ale pre studenta asi zbytocnosti. Ano pre tych co to maju doma a obcas si na tom zahraju hry su to dobre notebooky ale pre studenta nonsens. A to nehovorim o prehrievani v lete.