Ktorý displej by ste mi odporučili? ..ktorý je lepší ? aký je vnich rozdiel čítala som síce pár fór na tuto temu ale chcela by som vedieť dalšie nazory..
zavisi od toho kde ho budes pouzivat..ak vacsinou doma, tak si zober leskly..ak s nmim budes chodit aj von tak jednoznacne matny..na lesklom nic neuvids...ako vonka..
@nathal lesklý ti odporúčajú skôr preto že počuli že vraj vyobrazuje lešie farby. lenže to len absolútne minimálne a aj to nie vždy. Za to ak ti na displej začne svietiť svetlo, tak sa ti bude odrážať od displeja a nič neuvidíš čiže budeš musieť nastaviť väčší jas a tým budeš mať vyššiu spotrebu batérie. Okerem toho je oveľa viac vidno, ak je špinavý.
@semhamforas mam leskly displej na iMacu aj macbooku a ano lepsie zobrazuje farby ako matny displej. ALE ak mi svieti na neho svetlo, tak vidim hovno..
Na macbooku pouzivam matnu foliu, kedze ten prenasam. Na iMacu mi leskle sklo az tak nevadi.
Keď často hráš hry, tak leskly. Keď programuješ, alebo píšeš dlhé hodiny tak buď: notebook z pololesklym monitorom, alebo matny, prip. si kúp antireflexnú fóliu a nalep si ju na leskly monitor ak sa ti nechce kupovať 2 notebooky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Na macbooku pouzivam matnu foliu, kedze ten prenasam. Na iMacu mi leskle sklo az tak nevadi.
Aj sa po takom obzerám lebo budem mať nový notebook a novú izbu otočenú préésne smerom na slnko
» www.odpovedi.cz/otazky/je-lepsi...
tu sú také pekné,jasné,zrozumiteľné odpovede kukni
btw na PC mam matny displej a aj ked mi slnko svieti spoza chrbta je to jedna basen...
myslím že v tých farbách nie je až taký rozdiel.......medzi akými sa rozhoduješ? alebo začínaš výberom displeja?
ja mám lesklý na slnku to veru nieje bohviečo, s matným som ešte bohužiaľ nemal možnosť pracovať