Dnes som isiel na postu a v aktovke som mal notebook. Aktovku som nechtiac pustil z ruky. No a ked pridem domov tak pozeram ci sa notebooku nic nestalo. Funguje ale trosku sa odlomila taka mala plastova cast case neni to nic hrozne skoro to nevidiet...
Ale ajtak by som asi vymenil cely case. Viete mi poradit ci sa to vobec da? Notebook tohto typu sa normalne predava (lenovo) kupil som ho par mesiacov dozadu.
Ja by som sa na to vykaslal pokial nemas znameho ktory sa tym zaobera, co evidentne nemas, ked tu pises. 50E das len za to ze sa nan pozrie a povie, "Ehmmm" Daj si tam nejaku peknu nalepku.
@xxar3s neviem, budeš musieť pobehať/kontaktovať nejaké servisy a zistiť ako čo ale väčšinou oni kryt dajú ale každá takáto služba je dosť nadhodnotená, čiže pokial to nie je nejaké hrozné a notas ide ako ma tak zbytočne len vyhodíš peniaze
@dezolat takto poznam jedneho chalaniska co by to asi vedel...
Ja napriklad som si tiez sam poskladal pocitac (Desktop) ale na rozobratie notebooku by som si netrufol (bojim sa ze ho nebudem vediet zmontovat). On je technicky zdatnejsi ako ja ale neviem presne o kolko.
@Uniz ák no ten notebook som kupoval pred par mesiacmi takze by som ho chcel mat ako novy. Mozno by som este pri tej prilezitosti vymenil aj SSD za nejaky samsung evo. Lebo tam to SSD od lenova mi pride o dost pomalsie ako to co mam v desktope.
kámo mne spadol notebook zo schodov a ešte raz zo stoličky...ale vďaka šikovnému priateľovi, ktorý mi do neho jebol šrób ako svet, drží pokope a čo sa týka výkonu a fungovania tak je taký ako predtým takže myslím, že ten tvoj pohodka, ale daj ho niekomu skontrolovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ja napriklad som si tiez sam poskladal pocitac (Desktop) ale na rozobratie notebooku by som si netrufol (bojim sa ze ho nebudem vediet zmontovat). On je technicky zdatnejsi ako ja ale neviem presne o kolko.
@Uniz ák no ten notebook som kupoval pred par mesiacmi takze by som ho chcel mat ako novy. Mozno by som este pri tej prilezitosti vymenil aj SSD za nejaky samsung evo. Lebo tam to SSD od lenova mi pride o dost pomalsie ako to co mam v desktope.
@dezolat aj vrchny aj spodny ale len vlmi velmi malo ani to moc nevidiet
“If it ain’t broke, don’t fix it.” (Bert Lance).
Ak je to len kozmetická vada, ako uvádzate v prvom príspevku a nemá žiaden vplyv na funkčnosť notebooku, nemá zmysel to riešiť.