@pstros213 dakujem velmi pekne. Ono o tu cenu ide preto, lebo som zistila az teraz ze ten notebook bude potrebny a ze budem robit s photoshopom. Som uplny zaciatocnik a potrebujem to na samozdokonalovanie sa doma, v skole na to mame pocitace. Pracovat pri cestovani nebudem..ide len o to preniest ho do skoly a domov, co zas je asi jedno aky velky bude.
Ja si uvedo mujem ze rozpocet je nizky, ale nakolko si platim skolu a vela inych veci, na drahsi momentalne vobec nenaskrabem, no cakat nemozem lebo je to nevyhnutnost.
@night porovnavat 1GB grafiku s 300-400MB grafikou v desktope je trochu na hlavu, mnozstvo ram pamate predsa sluzi len na nacitanie textur a objektov na vykreslenie grafiky, vykon zalezi tak ako pri procesoroch od samotneho jadra, architektury a typu pamati...ked mas dva modely desktopovej grafiky, ktora je identicka ale jedna ma 512MB ram a druha 2 giga, tak bez antialiasingu a anizotropickeho filtrovania (ktore su narocne na jadro) budu rozdiely take - na nizkom rozliseni pojde hra na oboch identicky ale napriklad pri full hd monitore bude hra na 512MB grafike posekavat v istych pasazach a bude sa drtit disk lebo sa z neho budu nacitavat vkuse textury a hra bude swapovat jedna radost
@tancu na takéto pracovanie máš normálne 4 GB RAM a intelcore i3 ti v pohode stačí... aj ja pracujem v photoshope, mám Samsung Q510 a veľmi si ho chválim stál v tom čase 500 e.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
asi najlepšie , čo som za tú cenu našiel ... :/
Ja si uvedo mujem ze rozpocet je nizky, ale nakolko si platim skolu a vela inych veci, na drahsi momentalne vobec nenaskrabem, no cakat nemozem lebo je to nevyhnutnost.
@agrobrat dakujem za snahu
» www.alza.sk/asus-k53sd-sx98...