ahojte, planujem si kupit notebook/netbook, neviem k comu to viac priradit, kazdopadne vaham nad velkostou obrazovky, nechcem velky notebook lebo ho nepotrebujem, myslela som ze taka ta velkost obrazovky 12.1 bude tak akurat, ibaze som nenasla nic idealne
@bejkasmejka myslím si to, že na Acer väčšina ľudí nadáva. No Môj názor je, že to veľmi záleží od modelu. Aby si sa však nesekla, neviem ako by si plánovala riešiť reklamáciu v USA ak sa ti netbook pokazí na Slovensku + treba počítať s odlišnou klávesnicou.
Kup si HP mini5103 fest pecka ten zd vojadrom a 2g eam za nejakých 350€ zezenes je to tusim 9-10 prví dojem e je to malické no teraz by som už do vacsieho nesel
na tvojom mieste by som si asi došetril 50 evri a kúpil tento. Je solídne výkonný + má usb 3.0. a Windows si určite ľahko zoženieš, prípadne si ho tam prinesieš, alebo si tam kúpiš verziu s OS
@semhamforas myslimn ze s klavesnicou problem mat nebude... ja mam notebook z usa a je to v pohode... naco si bude kupovat windows? nech so tam da ubuntu je to free a este lepsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A k tomu Aceru. Asi myslíš tento
» www.electroworld.sk/product/pocitac...
podla konfigurácie je celkom dobrý
» datacomp.sk/asus-eee-pc-bla...