Čo sa mi oplatí viac?? Vraj že netbooky (mini-notebooky) vydržia dlhšie bez nabíjania (sú vhodné na cestovanie a tak...) ale mne pripadajú také dosť malé... Strýko mi doporučil tento
ja by som sa zase nestaval az tak pesimisticky k mini ntb...ma to kopu vyhod....spolusediaca dostala jeden..Dell-ko a je s nim nadmieru spokojna a podla mna, vacsina dievcat bude s nim spokojna. hadam naj. problem je slaby vykon(za vele peniaze sa daju obstarat aj vykonne), ale ako hovorim, vacsine dievcat to postaci....a nwm no..acer?...nema k nim velmi dobry vztah..ak ti nezalezi na dizajne, takj sa da uplne cierny HP...tiez na alze a lacnejsie trosku..
zase programatorom, architektom, gamerom atd je zase vhodnejse vacsia uhlopriecka, vyssi vykon..a.le tebe postaci aj minintb
hej hej ...tak sme sa o tom bavili presne dnes so spolužiakmi netbooky su dobre pre kurvič.y ...maly pohodlny ,da ho do kabelky ...sadne v meste na lavičku otvori dohodne si kde a kedy zatvorí a môže isť ... serioznym Ľuďom určite klasicky nb
ja som sa práve dnes smiala v buse na jednej čajke, čo si vytiahla netbook a vzápätí aj nejaké CD - a nahlas sa chválila, ako sa ona teraz konečne nebude nudiť pri cestovaní, že si môže filmy pozerať - potom tam to CD išla vložiť - prekontrolovala netbook zo všetkých strán a napokon zahlásila: "Krista, však to nemá CD mechaniku!"
Najprv vymyslaju monitory k stolnym pocitacom, ktore by mali rozmery 24", pripadne najlepsie obrovske plazmy na celu stenu a potom uplne opacny extrem, ako je 10" monitoricek ? Ja neviem, su ti ludia vobec normalni ?
inač ten acer aspire one ma moja babka ...dostala ho z jednej nemenovanej predajne zahradnej techniky ....je to sračka ten book ...ale na druhej strane je to lepšie ako žiadny book
@iwanushqa napríklad tento typ by mal na baterku vydržať približne 8 hodín ak si na nete alebo podobne čo je dosť ale zase čo sa týka netbookov tak hej je tam nižší výkon, mám jeden doma a občas mi tam "sekajú" veci .... » pctuning.tyden.cz/hardware/notebo...
netbooky nie sú až tak malé, toho by som sa nebála (dá sa na to v pohode kukať)... acer aspire one majú aj moji rodičia a je síce výhoda, že je to spratné, nie je to ťažké a pod. ale rozhodne to nevydrží dlhšie ako môj normálny 15,6" notebook....
ten malý mi totiž v škole v režime šetrič energie vydržal hodinu a pol namiesto sľubovaných šiestich.... a pre porovnanie môj klasik noťas vydržal v rovnakom režime 5 hodín....
takže, byť tebou by som zvážila o čo ti ide.... či o spratnosť, alebo o výdrž batérie....
@johny89 No ved jasne, prepajat sa to da .. Ja len.. no vies, nie som extra technicky zdatna, takze nechapem, naco doma, ako klasicky PC, potrebujem taku velku, tazku skatulu a tamtie miniaturne srandy, co sa daju zbalit aj do vrecka, obnasaju tolko informacii v tak malom rozmere (*to uz nehovorim o monitoroch samozrejme). Ake su potom vyhody toho velkeho pocitaca? V tej mega skatuli musi byt nieco velmi ohromujuce, ked sa este stale vyraba. Je rychlejsi, moze mat vacsiu pamat, alebo co?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
zase programatorom, architektom, gamerom atd je zase vhodnejse vacsia uhlopriecka, vyssi vykon..a.le tebe postaci aj minintb
» www.eee-pc.sk/index.php?page=...
niekomu mozno vadi to rozlisenie ale casom sa da zvyknut
» www.qcomp.sk/shopping/produc...
je to ASUS EeePC 1001P, má o 5 hodín väčšiu výdrž batérie ako ten tvoj Acer.
ja osobne by som bral netbook, už len kvôli cene...
to bola ale riadna koza
kúp si radšej jeden z týchto
» www.shark.sk/default.aspx?co...
» www.najnakup.sk/Porovnaj_10-ntb...
» www.alza.sk/acer-aspire-one...
a co taky kompromis?
» pocitace.sme.sk/c/4901540/msi-x...
ja som nad nim uvazovala, ale potom potom som sa radsej rozhodla pre vykonnejsiu 15,6 do buducna.
ten malý mi totiž v škole v režime šetrič energie vydržal hodinu a pol namiesto sľubovaných šiestich.... a pre porovnanie môj klasik noťas vydržal v rovnakom režime 5 hodín....
takže, byť tebou by som zvážila o čo ti ide.... či o spratnosť, alebo o výdrž batérie....
» www.supernakup.sk/kategorie/najla...