Ntb je napojený na LCD monitor, keďže obrazovka na ntb mi nejde. Dneska to je práve 2x čo sa mi stalo pri bežnom používaní, že mi sekol a do 3 sekúnd vypadol obraz. Inak normálne fungoval ďalej, no nič nepomáhalo až reštart vykonaný nasilu. Kde je chyba?
Písané v skratke kvôli obmedzenosti slov.
Viem, že by som si mala zaobstarať nový počítač, ale to momentálne nie je možné a potrebujem na niečo robiť veci do školy.
Už mesiace mi nechce prehrávať videá (obraz je čierny), no niekedy idú a teraz toto - úplne tmavá obrazovka a nič s tým nejde robiť.
No bohužiaľ to je takto ťažko povedať - možná grafická karta v prdeli , možná niektoré kontakty VGA-čka čo sú matičnú dosku "pripevnené" sa ti odtoto ...alebo bohvie to by človek musel fyzicky vidieť ...toto je len také polemizovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Viem, že by som si mala zaobstarať nový počítač, ale to momentálne nie je možné a potrebujem na niečo robiť veci do školy.
Už mesiace mi nechce prehrávať videá (obraz je čierny), no niekedy idú a teraz toto - úplne tmavá obrazovka a nič s tým nejde robiť.