Potreboval by som poradiť s výberom notebooku, ktorý by sa mal približovať nasledovným požiadavkam:
- dostatočná výkonnosť pre správne fungovanie súčasných grafických a vektorových editorov
- cena ideálne nepresahujúca 500eur (čo najnižšia poteší)
- váha ideálne nepresahujúca bod bolesti ramena po hodinovej chôdzi
- čo najnižšia poruchovosť
- nie Mac
- nie minibook, microbook, ani žiadne iné kompresované teleso
- dotyková obrazovka poteší
Ospravedlňte moju prípadnú naivitu – vesmír počítačovej techniky je pre mňa temným miestom.
Díky vám, múdre spoločenstvo!
@Karlotiskot
Nazdar, nebudem klamať - radšej by som kúpil nový stroj. Ale určite o tom porozmýšľam, neznie to ako zlá ponuka. Prípadne sa ozvem, zatiaľ vďaka
V pohode, keď tak napíš tajnú správu. Inak je celkom v pohode, aj keď trošku hlučný ventilátor ale inak na ňom len holka hráva simsov, ale v podstate je nový, ja som ho kupoval hlavne preto, že som ho ako zamestnanec elektra mohol dostať za slušnú cenu a tie prachy by som aj tak minul na niečo iné. Inak ak budeš teda chcieť úplne nový v českom Datarte mám ešte poukážku na 1000kč pri nákupe nad 10 000 .
Mal si dopísať požiadavky programov, ktoré budeš používať.
Do 500 € nový ntb s dotykovým displejom a dostatočným výkonom zoženieš ťažko. Možno tak z Číny by sa niečo našlo.
@karlotiskot akurat ta hmontonost nie je idealna pre podmienku "váha ideálne nepresahujúca bod bolesti ramena po hodinovej chôdzi" ... chodil som do skoly s notebookom s hmotnostou 2.8 kg a nebolo to nic moc. Samozrejme v tej cenovej kategorii je tazko uplne splnit vsetky podmienky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Potreboval by som poradiť s výberom notebooku, ktorý by sa mal približovať nasledovným požiadavkam:
- dostatočná výkonnosť pre správne fungovanie súčasných grafických a vektorových editorov
- cena ideálne nepresahujúca 500eur (čo najnižšia poteší)
- váha ideálne nepresahujúca bod bolesti ramena po hodinovej chôdzi
- čo najnižšia poruchovosť
- nie Mac
- nie minibook, microbook, ani žiadne iné kompresované teleso
- dotyková obrazovka poteší
Ospravedlňte moju prípadnú naivitu – vesmír počítačovej techniky je pre mňa temným miestom.
Díky vám, múdre spoločenstvo!
Nazdar, nebudem klamať - radšej by som kúpil nový stroj. Ale určite o tom porozmýšľam, neznie to ako zlá ponuka. Prípadne sa ozvem, zatiaľ vďaka
Do 500 € nový ntb s dotykovým displejom a dostatočným výkonom zoženieš ťažko. Možno tak z Číny by sa niečo našlo.