@semirgerkan pockaj si na jedneho usera z birdzu, ktory ti da 500 vymyslenych argumentov, preco je apple a cokolvek co je od nich, jedna velka nepouzitelna sracka, ktoru by nebral ani zadarmo
@kosmiklove chcem pockat, ci sa objavi ale nasiel som ho komentovat dokonca aj na jednej apple fanpage (pricom on je uplny zaryty androidak) kde mu slahali z ust plamene, ako opindaval apple
@sob3k tak čo som študoval po internete tak HAL sú dosť kvalitne ale samozrejme je to na úkor ceny kde si takto poskladaný pc asi dokážem poskladať sám lacnejšie zase až tak som to neštudoval
Urcite su, ale maju i tak vsetky veci, ktore si vies zohnat aj sam, mozno okrem par drobnosti a styloveho krytu a vyde ta to lacnejsie Uprimne nepoznam tu firmu a ani na nete som ich nenasiel, ale tipujem, ze pouzivaju Intel procaky aj ked pri pomere cena:vykon vyhra AMD [takze su este drahsie ]
@sob3k tak čo som hľadal tak som našiel zostavu HAL3000 ktorej cena sa pohybovala asi okolo 2000€ ale to už je nejaký čas a aktuálne k tomuto dňu neviem nakoľko je ta cena reálna
Keď už, tak by som sa pýtal na skúsenosti ľudí s modelovými radami, nie značky. Aj pri aute si najprv vyberáš (teda snáď) kategóriu (sedan, kombi, sportcoupé, SUV...) a až potom hľadáš u značiek ich zodpovedajúce modely a referencie na nich. Lebo toto je ako otázka "ktorú značku auta uprednostňujete?" bez detailu, na ktorú kategóriu to myslíš. V kompaktoch ti trebárs jednoznačne odporučím Golf namiesto Focusu, ale u sedanov budem radšej za Mondeo namiesto Passatu. Odporúčam teda VW, či Ford? Čiže asi tak sa pýtaš.
@patricino kvalitnú a zároveň nepredraženú skladačku (alebo nie evidentný odpad za normálnu cenu) som teda nevidel už poriadne dlho. Aj teraz mám vlastný build a myslím, že žiadna firma by mi na moje požiadavky nič podobné neponúkla. Buď by tam zo všetkého hodili nejaké úplné low-endy, aby sa "vošli" do požadovanej ceny, alebo zase prirátali aspoň 200-300€.
@aveall ja osobne uprednostnujem acer, mam s nimi dlhodobe skusenosti. Cenovo byva skoro najvyhodnejsi a aj vydrzi dlho, mozno jedine tie baterky maju blbe. Vydrzi dlho myslene tym sposobom, ze sa nekazia skoro vobec, teda ak ho nehadzes, neoblievas vodou a podobne taketo veci s nim nerobis.
Preferujem Apple. Notebook aj tak nie je primarne urceny na hry (na to mam windows PC) a na vsetko ostatne mi macbook vyhovuje podstatne viac. Je rychly, s dlhou vydrzou baterie, kvalitnym displejom, kvalitnou konstrukciou, paradnym multitouch trackpadom, podsvietenou klavesnicou a kopou dalsich ficur. Takisto OSX mi vyhovuje na pracu o nieco viac ako Windows.
@patricino No pozeral som... za 60k ceskych maju fajn pc, no ma 1 gb gpu... Pc s jednou z najnovsich radeon kariet, 16 gb, 8 jadrom AMD, 2 TB diskom... sa da dat za 1000e
@mefistofel Asi ide o individualne skusenosti. 4ja ludia, ktorych som sa pytal a maju MSI cez 2 roky tvrdili, ze servis este nevidelo. neviem ako klasika ale na GE edicii si dali zalezat
Ja viem ze kazdy notas moze byt v niecom dobry a v inom zasa zly... nic specificke som neurcil lebo mi islo fakt len oto ze ktoru znacku kto preferuje... Proste viem ze zalezi na konkretnom type ale ja to tu teraz beriem zo vseobecneho hladiska proste vsetci v mojom okoli nadavaju na Asus, Acer , HP vraj su to hrozne notasy a uz nikdy snimi nic nechcu mat a ja pritom osobne mam Acer a som velmi spokojny. Nic odborne proste za tymto nehladajte proste niekto tu pisal ze ma rad Apple no tak ho ma rad mozno som proste le polozil otazku ja som sa chcel spytat na vas osobny lajcky nazor vo vseobecnosti... Napriklad ako mi jeden kamos naisal v sukromnej spray napisal ze proste vyskusal vsetko a uz nikdy nic ine ako lenovo si nekupi a to mi staci
Teraz momentálne mám svoj druhý notebook v poradí. Prvý bol značky HP, bol veľa krát v servise, vždy sa na ňom niečo stalo - stál 500€. Teraz čo mám nový (cca od marca) je značky acer a som s ním max. spokojná. Stál do 200€ (bez DPH), funguje výborne a ani raz nebol v servise Čiže zatiaľ s týmito skúsenosťami jednoznačne acer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
u noťasoch Toshiba, Apple, Asus
Podla toho co ide robit, no ak nejde profesionalne pracovat s videom a hudbou je mu to zbytocne
@patricino
Stolovy by som v zivote nekupil naskladany +150e v lepsom pripade
Toshiba, Lenovo a MSI GEcka
@patricino
Urcite su, ale maju i tak vsetky veci, ktore si vies zohnat aj sam, mozno okrem par drobnosti a styloveho krytu a vyde ta to lacnejsie Uprimne nepoznam tu firmu a ani na nete som ich nenasiel, ale tipujem, ze pouzivaju Intel procaky aj ked pri pomere cena:vykon vyhra AMD [takze su este drahsie ]
@patricino kvalitnú a zároveň nepredraženú skladačku (alebo nie evidentný odpad za normálnu cenu) som teda nevidel už poriadne dlho. Aj teraz mám vlastný build a myslím, že žiadna firma by mi na moje požiadavky nič podobné neponúkla. Buď by tam zo všetkého hodili nejaké úplné low-endy, aby sa "vošli" do požadovanej ceny, alebo zase prirátali aspoň 200-300€.
@mefistofel Asi ide o individualne skusenosti. 4ja ludia, ktorych som sa pytal a maju MSI cez 2 roky tvrdili, ze servis este nevidelo. neviem ako klasika ale na GE edicii si dali zalezat