@lowinqa v tejto cenovej kategórii nemáš moc na výber, nemám teraz konkrétne prehľad, či existuje aj lepšia varianta, ale nevybrala si si zle, akurát ak chceš hrať aj hry, tak grafika je slabšia, resp. je to intelácka integrovaná, hry moc na tieto grafiky optimalizované nie sú a čo sa týka toho výberu bez windowsu, podla mna je to správna volba, len blázon by microsoftu platil peniaze naviac, ved isto niekoho z okolia zoženieš kto Ti ho tam nainštaluje, nie je to žiadna veľká veda...
@lowinqa aleba Ty hráš cs? no nepoteším Ťa moc, na alze nepíšu (asi pre istotu ) aká Intel HD tam je, ale čo som sa dočítal tak to bude asi len 2000, to znamená žiadna sláva, ak hráš goldsource hry (teda cs 1.6) tak by to malo ísť dobre (možno aj 100fps) len tieto karty majú problém jednoducho povedané s efektami, takže pri smoku a flashi ti pojdu fps rapidne dole, možno až sekať, no osobné skusenosti s intelgrafikami nemám takže skús popozerat na nete, pretože ked je človek šikovný, vela vecí si dokáže nastaviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Presahuje rozpočet, no zvládnem.
Chodím po brigádach každé leto a zimu.
Pýtala som sa na niečo iné, ale ďakujem za názor naviac.
nie je prilis tazke 10x kliknut na next a vyplnit datum
inak notebook je to normalny, na zakladne veci ako internet filmy hudba office atd postaci az az...
» notebooky.heureka.sk/f:2109:2-;2111:...
» www.pricemania.sk/katalog/noteboo...
» www.alza.sk/notebooky/podla...
byť tebou, tak ešte radšej chvílu šetrím, ako by som to mal roky ľutovať...
Dá sa zohnať aj o kúštik lacnejšie.
To už si asi csko nezahrám
Teraz si robí vodičák, tak mi nemohol s výberom pomôcť.
Keby mohol, nepýtala by som sa.