@Milgamman predpokladam ze nakolko to je bude kupa na rychlo kedze jej nedavno odislo vaio tak bude kupovat nejaky lacak. a tie hnusne plastaky od lenova by som isto nekupoval. aj teraz tu davam dokopy jeden za 300e a fakt ze ne
hlavne ze si dali aspon do poriadku support pretoze ta ich stranka s drivermi bol akurat tak jeden velky chaos
takže...chcem ho na písanie vo worde a na internet. nejaký do 350€. Mal by byť 14-15 palcový, nie ťažký @kosmiklove som študent, nemám peniaze na drahý ntb!!
@kosmiklove kupa na rychlo takej drahej veci podla mna neje moc dobry napad lebo clovek potom zobere dajaku somarinu :/ a co sa tyka tych plastov, ja som mala acer plastovy a vydrzal mi cez 5 rokov, neviem preco plastovy by mal byt automaticky nekvalitny..
@Milgamman no vidis a to sa na acer hodne nadava ja mam tiez acer, mam ho tusim uz 6ty rok a je jak novy. akurat disk som si tam vacsi dokupoval. zalezi od toho aky plastovy. niektore vydrzia menej niektore viac. a hlavne zalezi aj od zaobchadzania.
@77hanes77@11 si prečítaj mala som aj vybraty ale čítala som zle recenzie nan a chcela som len 11 palcovy, e do školy aby som neteperila veľký, ale ževraj tie male su pomale...tak ja neviem
@simka1311 Repas je obnova starého PC ... Proste bývajú to použité notebooky v dobrom stave s doplneným (vylepšením) hardwarom (trebars doplnená RAM, vymenený HDD, vymenená celá doska atď. )
Trebárs za 200-300€ zoženieš použitý 4 ročný, kvalitný business notebook, ktorý stál v čase svojho vydania vyše 1200€
čo si predstavuješ pod pojmom dobrý notebook? A cenové rozmedzie? obmedzenia?
Bez finančného limitu by som jednoznačne brala macbook - pre mňa je to proste láska Krásne sa na ňom pracuje, neseká, nepadá ako ten podžubany win Ovládanie nie je také zložité, ako si väčšina myslí a programy zoženieš tiež relatívne jednoducho, len sa musíš naučiť ako na to
Ak si zástancom winu alebo máš finančné obmedzenie asi by som sa priklonila k lenovu, možno asus ... neviem :/
Ja by som bral lenovo repas, co su zvycajne business notebooky vyssej triedy. Mam aj jeden, ktory mi sluzi uz vyse 2 roky be problemov a momentalne trocha extremnejsom prostredi Kupoval som z » www.lacne-pc.sk/notebooky.php...
@simka1311 hej, už vidím ... v 11tom komente ... nečítam, čo ti píšu ostatní v komentoch a ako na to reaguješ ...a už vôbec nie všetky komenty ... reagujem priamo na tvoju otázku a tá nebola zreteľná, preto padla moja otázka ... neber to v zlom
@77hanes77 to lenovo čo si tu posielal nebude najlepšia voľba kedže tam nieje OS, resp. je ale iba DOS, čo velmi nepomôže si myslím @Simka1311 ten ASUS čo si tu posielala z heureky by bol celkom dobrý, lenže tým obchodom by som ja osobne neveril, preferujem nejaké overené stránky, » www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
toto lenovo by nemuselo byť zlé, je lto ľahký notebook, na MS office plne postačujúci, 14", dotykový displej, cena 359€, podla mňa taký notebook úplne postačujúci, pokiaľ na ňom nechceš robiť grafiku. S takýmto typom notebookov ale skúsenosti nemám takže z tohto hľadiska ti k nemu vela asi nepoviem ale parametrovo si myslím že je dobrý
@77hanes77 tak Simka mi ako IT master nepride aby si vedela nainstalovat nelegalny win, a legalny si kupovat asi nebudde kedze ako ppise je chudobny student
človek čo si nedokáže ani vybrať by nemal vidieť ani konečný rozdiel medzi notebookmi v praxi, takže je bezpredmetné sa dohadovať, či to bude nejaká Vykopávka Toshiba Satellite s Harman/Hardon alebo Nový Macbook Pro
350€ za to veru ništ moc nekúpiš
ale pre študenta toto bohate stačí » notebooky.heureka.sk/asus-x555la-xo4...
nainštaluj Linux a OpenOffice
nepozeraj na to že ti povedia acer je šmejd alebo asus každý ti bude tvrdiť niečo iné ak kúpiš novotu máš tam aj záruku
ja osobne nekupujem nové nb lebo sa to neoplatí račej starší ale zase ho mám poriadne prezretý pred kúpou a potom ho ešte trocha vylepším
veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale inak chcela som aj asus
jasne, ze lenovo
radšej napíš načo ho chceš aby ti vedeli povedať konkrétny model a nie len značku
hlavne ze si dali aspon do poriadku support pretoze ta ich stranka s drivermi bol akurat tak jeden velky chaos
@kosmiklove som študent, nemám peniaze na drahý ntb!!
Do koľko €? Veľkosť ? Využitie ?
Trebárs za 200-300€ zoženieš použitý 4 ročný, kvalitný business notebook, ktorý stál v čase svojho vydania vyše 1200€
Bez finančného limitu by som jednoznačne brala macbook - pre mňa je to proste láska Krásne sa na ňom pracuje, neseká, nepadá ako ten podžubany win Ovládanie nie je také zložité, ako si väčšina myslí a programy zoženieš tiež relatívne jednoducho, len sa musíš naučiť ako na to
Ak si zástancom winu alebo máš finančné obmedzenie asi by som sa priklonila k lenovu, možno asus ... neviem :/
@simka1311 Môže byť ... len tá kvaluta spracovania bude oničom ... O 2-3 roky ho môžeš zahodiť a kúpiť nový
@Simka1311 ten ASUS čo si tu posielala z heureky by bol celkom dobrý, lenže tým obchodom by som ja osobne neveril, preferujem nejaké overené stránky,
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
toto lenovo by nemuselo byť zlé, je lto ľahký notebook, na MS office plne postačujúci, 14", dotykový displej, cena 359€, podla mňa taký notebook úplne postačujúci, pokiaľ na ňom nechceš robiť grafiku. S takýmto typom notebookov ale skúsenosti nemám takže z tohto hľadiska ti k nemu vela asi nepoviem ale parametrovo si myslím že je dobrý
Kvalita spracovania je slabá, musela by si s tým zachádzať veľmi opatrne ...
Repas by bol ďaleko lepší ...
+ samozrejme je v 2 ročnej záruke, tak že absolútne bez problémov to môžeš ísť reklamovať
ale pre študenta toto bohate stačí
» notebooky.heureka.sk/asus-x555la-xo4...
nainštaluj Linux a OpenOffice
nepozeraj na to že ti povedia acer je šmejd alebo asus každý ti bude tvrdiť niečo iné ak kúpiš novotu máš tam aj záruku
ja osobne nekupujem nové nb lebo sa to neoplatí račej starší ale zase ho mám poriadne prezretý pred kúpou a potom ho ešte trocha vylepším
veľa šťastia