Vedeli by ste mi poradiť nejaký notebook do 400e (max 500 )
Budem ho používať hlavne do školy (prezentácie a pod. ) a aby zvládol dizajnové programy a PS
Chcela by som Asus ,poprípade Acer ,ale neviem ,ktorý model Ďakujem za každý tip
Skus si pozrieť tento.... Osobne si ho idem kúpiť tiež keď prídem na sk » m.alza.sk/asus-x555lj-xo0... je dokonalý a majú ho aj vo viacerých farbách ... Zamrzí displej /HD ready TN panel ale do 500e? Ak tak si dokúpiť .....
Na 2D veci v PS a multimédia CPU minimálne na úrovni ULV i3, aspoň 4GB RAM, displej ideálne jemný FullHD a IPS matricou (kvôli pozorovacím uhľom a vernejším farbám voči TN ... + vďaka veľkému FullHD rozlíšeniu je displej krásne jemný a raster takmer neviditeľný) .
A časom jednoznačne došetriť a kúpiť SSD.
Samozrejme, do 500€ to bude dosť obmedzený výber....
@77hanes77
nový nemusí byť kedže ho neplánujem mať dlho
samozrejme to som aj vedela len momentálne si nemôžem vyhradiť viac peňazí iba na notebook , kedže riešim ubytovanie a iné veci .
Časom si kúpim iný ,tento budem mať tak 1 rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
» www.alza.sk/lenovo-ideapad-...
ale Lenovo má lepšie spracovanie.
Na 2D veci v PS a multimédia CPU minimálne na úrovni ULV i3, aspoň 4GB RAM, displej ideálne jemný FullHD a IPS matricou (kvôli pozorovacím uhľom a vernejším farbám voči TN ... + vďaka veľkému FullHD rozlíšeniu je displej krásne jemný a raster takmer neviditeľný) .
A časom jednoznačne došetriť a kúpiť SSD.
Samozrejme, do 500€ to bude dosť obmedzený výber....
nový nemusí byť kedže ho neplánujem mať dlho
samozrejme to som aj vedela len momentálne si nemôžem vyhradiť viac peňazí iba na notebook , kedže riešim ubytovanie a iné veci .
Časom si kúpim iný ,tento budem mať tak 1 rok
Ale k veci , ber to Lenovo, čo bolo postnuté vyššie ...
Alebo chceš dačo výkonnejšie ? Alebo bude to už bez IPS displeja.