Ahojte, potrebovala by som pomoc , pri výbere notebooku. Som študentka a veľa cestujem. Vedeli by ste mi poradiť značku notebooku, ktorý by bol ľahký a mal by dlhú výdrž batérie?
Za všetky rady ďakujem
@kosmiklove sice mac pouzivam ale presla som si viacerymi pocitacmi
milion ludi (aj ITckarov aj vseobecne hocikto) uz povedal, ze ako ultrabook je mac air najlepsi vo svojej cenovej kategorii, ked si to porovnas s windowsom, podotykam ultrabookom s podobnou cenou, lebo to bude šunt
nehovorim, ze tie windowsacke drahe tazke vykonne herne kompy su horsie ako MAC , ale nik ma nepresvedci, ze nejaky ultrabook s podobnou cenou s windowsom je lepsi ako mac
uz asi rok aj nieco pouzivam apple, ani jedno zlyhanie (pokial neratam Excel ten je tam napicu).... ked som mala windows za podobnu cenu tak siel asi tak 500% pomalsie, sekal a neviem co
@nikkaaa netvrdim ze nesuhlasim s tym co pises. ide mi skor o operacny system. zalezi od toho na co to kto bude pouzivat. nakolko som hrac a mimo toho pouzivam kopec softov ktore na mac neexistuju tak je pre mna nepouzitelny. aj napriek tomu ze je v urcitych smeroch lepsi a spolahlivejsi
Ďakujem za rady. Na mac som počula pozitíva aj negatíva, ale pozriem sa na to. Neviem či je potrebné investovať viac ako 600 eur, keďže notebook vydrží cca 3 roky. Potrebujem ho hlavne na prednášky.
@xxar3s wtf, za 1300 si kupis macbook pro 13" 2015 .. a ked je to studentka, co vela cestuje, cize vyuzivat to bude na instagram blogy a podobne veci, tak air je na to viac nez postacujuci.. taze sam nevies co dristas
@kevin ked je studentka tak predpokladam ze kupuje komp na studium, nie na hranie instagram a blogy by mali byt na poslednom mieste.... AIR postacuju jedine ked si masochista a chces vacne na nieco cakat a robit si zo zivota peklo... ako nahrada tabletu s klavesnicou ok... na serioznu pracu je to absolutne nepostacujuce. a repasovany 3 roky stary notebook za neuveritelnych 1500 euro no nech ti nejebe. sa pozri kam sa posunuli procaky za posledny pol rok a ake su dnes frekvencie pamati o zivotnosti ssd radsej pomlcim.
Vzhľadom k cene a triede kvalitné spracovanie, 14" 1920x1080 IPS displej, i3-7100u, 8GB RAM a 256GB rýchly SSD disk, vďaka ktorému bude načítávanie Windowsu a programov rýchle
@Xxar3s a co zahrnuje studium? browsovanie, dokumenty, poznamky .. a neviem na co chces cakat, ked sa tu nebavime o renderovani videii alebo 3d modelovani. asi si to v zivote nepouzival
skus ACER SWIF 3 ja ho pouzivam pocas vysky a som snim zatial spokojny , je kovovy ma 14 palcovy full hd obraz vydrz ma cca 9-10 hodin ale zato ma iba 128 gb ssd m2 co vsak nahradza svojou rychlostou
Skús niečo nájsť na stránke. » www.bigon.sk/...
Má skvele ceny + zľavový kupón -78% nájdeš na stránke » www.kuponyzdarma.sk/zlavy-az-78-na-...
Ja som si z nej objednával tablet. So s ním spokojný, funguje ako má a zatiaľ s ním nemám problémy. :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
všetky tieto by mali vydržať viac ako 13 hodín a vážiť menej ako 1,86 kg
lol
ludia ako ty by nemali druhym radit pri vybere notebookov
milion ludi (aj ITckarov aj vseobecne hocikto) uz povedal, ze ako ultrabook je mac air najlepsi vo svojej cenovej kategorii, ked si to porovnas s windowsom, podotykam ultrabookom s podobnou cenou, lebo to bude šunt
nehovorim, ze tie windowsacke drahe tazke vykonne herne kompy su horsie ako MAC , ale nik ma nepresvedci, ze nejaky ultrabook s podobnou cenou s windowsom je lepsi ako mac
uz asi rok aj nieco pouzivam apple, ani jedno zlyhanie (pokial neratam Excel ten je tam napicu).... ked som mala windows za podobnu cenu tak siel asi tak 500% pomalsie, sekal a neviem co
nuz kazdy ma svoj nazor na tuto tematiku
mala som fakt zo zivota peklo pocas toho pouzivania...
Za windows by som šiel do vyšších cenových kategórií A kľudne aj do tabletov ak majú schopný CPU na nich opäť ušetríš na váhe
napríklad : » www.lacne-notebooky-pc.sk/notebooky/core-... [6] (i5-4200u, 8GB RAM, 128GB SSD)
... má len jedinu nevyhodu a to je rozlíšenie 1366x768
Vzhľadom k cene a triede kvalitné spracovanie, 14" 1920x1080 IPS displej, i3-7100u, 8GB RAM a 256GB rýchly SSD disk, vďaka ktorému bude načítávanie Windowsu a programov rýchle
na macu dost zalezi co robis, ale mne vydrzi tak 10h
» www.bigon.sk/...
Má skvele ceny + zľavový kupón -78% nájdeš na stránke » www.kuponyzdarma.sk/zlavy-az-78-na-...
Ja som si z nej objednával tablet. So s ním spokojný, funguje ako má a zatiaľ s ním nemám problémy. :S