Nakoľko môj takmer 7-ročný Acer už obklúčili smrteľné stony úzkosti záhrobia (...a to som si myslela, že ešte bakalárku na ňom napíšem.. haha, riť Paľovu), potrebujem samozrejme nejaký nový kúsok. Pre nenáročného používateľa - hlavné je, aby to zvládlo MS Office a nejaké to pozeranie seriálikov na nete. Vzhľadom na časté cestovanie, aby aj niečo menej vážil a najmä aby batéria vydržala nejaký ten rozumný čas.
Toto by som nekupoval ale radiť ti nebudem čo si máš kúpiť lebo už som vyšiel z toho ...ale neboj tu sú ľudia čo sa do toho vyznajú lepsie ako ja poradia ti
Takýto typ práce by mal zvládnuť ten Asus bez problémov. Jediné mínus by som pri tejto cene bral veľkosť úložiska. K takejto cene je to žalostne málo. Ale čo sa týka zvyšku je to prijateľný a dostatočne výkonný notebook aj pre náročnejšiu prácu (napr. strihanie videí v dobrej kvalite).
@walentin230999 Ďakujem Neplánujem inštalovať žiadne hry ani zbytočné programy a čo sa týka súborov, tie mám uschované na 1TB ext.HDD. Tak si myslím, že pamäť ma príliš asi netrápi. Ale pravdu máš, na tú cenu to mohlo byť aspoň raz toľko.
@walentin230999 tebe sa zdá byť výkonný ten procesor?ale seriózne aké strihanie vida by som na tom zapol Sony Vegas tak by som to mohol vyhodiť... zase jej tu nevrav hlúposti... tento ntb je tak maximálne na pozeranie internetu a word excel powerpoint ...inak je to poriadna sračka ale vážne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja som chvíľu aj blúdila a objavila som toto čudo ----> » www.okay.sk/asus-vivobook-e...
Myslíte, že by fungoval v prijateľnej rýchlosti?
Alebo ak vám napadnú nejaké iné značky a modely, rada si nechám poradiť.