jaj dik inak ku tomu ze acer su najhorsie prave som cital dost dlhe recenzie od roznych ludi a najviac ich kritizovali taky ktory acer v zivote nedrzali v ruke bolo tam pisane ze znacka je vlastne len obal notebooku nwm co je na tom pravdy ale ja mam aspire a tie su uz vraj v pohode tak nwm
@K1rk pokial mas net cez kabel tak s tym nebude problem...ale to sa potom nemozes pripajat cez wifi ale strc ten kabel do notasa btw mozno bude este treba nastavit ipcky...neviem ako to mas presne s tym netom...
@V3nty neviem kde beres take picoviny ale ASUS a ACER su najlepsie notebooky co sa tyka pomeru cena/vykon jedine v com je u nich problem je to ze maju makke plasty...tento problem riesia notasy od HP ale tie su strasne predrazene...takze asi tak
co sa tyka ceny tak @kosmiklove to vystihol, pomer cena/vykon je neporovnatelny s HPckom, neuveritelne predrazene notebooky a myslela som ze z HPcka po 2 rokoch skolabujem, vkuse sa jebkal.
pri notebooku nie je veľmi dôležitý výkon ale aj výdrž baterky, displej (kedže sa používa v rozniach svetelných podmienkach), pevnosť šasi (tie mäkké plasty sú podľa mňa dosť problém), váha, chladenie (niektoré notebooky sú na stehnách nepoužitelné, ak nechcem aby mi notebook odvaril vajcia). Neviem prečo by pri notebooku malo až tak záležať na výkone ... na výkon sú stavané desktopy. Či niekto snáď ide z notebookom do školy alebo do práce aby na tom hral najmodernejšie hry?
Asus sa z vychodnej europi stahuje, Acer kvalita sla na rozdiel od minulosti hore, a HP patria medzi najporuchovejsie znacky notbookou. obraz si urobte samy.
@V3nty takej statistiky by som sa moc nedrzal...sam mam predajnu s elektronikou a naviac reklamovane notebooky boli asus...hentam mas ze je asus najmenej kazivy...
konieckoncov zalezi od daneho kusu...ked mas smolu tak kupis notas aj od tej najmenej kazivej znacky a bude sa ti jebat furt...takze asi tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
niaku znamena hociaku alebo taku na ktoru mas heslo?
je to len poskytovatel na tvojom sidlisku alebo kde byvas, ktory prideluje pristup podla pocitaca
velmi zjednodusene povedane
@V3nty neviem kde beres take picoviny ale ASUS a ACER su najlepsie notebooky co sa tyka pomeru cena/vykon jedine v com je u nich problem je to ze maju makke plasty...tento problem riesia notasy od HP ale tie su strasne predrazene...takze asi tak
aj ja mam acer aspire a zatial je to super.
len tka mimochodom
» www.sector.sk/novinka/50748/a...
ty pičovina ....
Acer ma aj spoluziak kupovali sme rovnako notebooky ja aj on ja mam asus a on acer a bol uz 2x v oprave (kupovaný pred rokom jeho stál 800e moj 900e)
konieckoncov zalezi od daneho kusu...ked mas smolu tak kupis notas aj od tej najmenej kazivej znacky a bude sa ti jebat furt...takze asi tak...
No čo chodim aj na ine fora o Pc tak aceri hovoria ze su najkazovejsie preto som napisal hned prvy koment taký