potrebujem si kupit notebook na vysku.. uz ich trocha pozerala na nete... ale potrebovala by som poradit aka znacka je dobra resp. uplne na nic .. na co si mam dat pozor..
ja vobec nie som odbornik na tieto veci ale tiez chcem na vysku notebook do buducnosti...brat je programator a on mi radil macbook. je to zrejme dost neprakticke, teda drahe, co sa tyka nahradnych dielov a celkovo. ale zevraj su najspolahlivejsie
Asus eee mám, len trochu iný typ. Celkom spokojnosť, ide dobre, neprehrieva sa,len baterka vydrží o hodinu menej ako uvádza výrobca, ale to skoro vždy je reálna výdrž batérie kratšia ako uvedie výrobca.
@kosmiklove Macbooky sú všeobecne najspoľahlivejšie notebooky. Ak tvrdíš, že nie, tak si žiadny počítač od Apple (je jedno či macbook, imac alebo mac mini) nikdy nepoužíval. Oni nie sú drahé len tak zo srandy, precíznosť a kvalitu výrobku počas používania určite pocítiš. Áno mierne platíš aj za značku, ale macbook je naozaj kvalita. (sám som používateľ tejto značky a som neskutočne rád, že používam ten "hnus" ako to nazývaš. Nič iné by som už nikdy používať nechcel).
Zero je slovenská firma čo skladá notebooky za dobré ceny. Ja mám od nich jednu mašinku už dva roky, každý deň ho poriadne zahrievam ale funguje stále ako švajčiarske hodinky
@mayo prosim ta, nepis picoviny nenapisala som ze je to nespolahlive. napriek tomu, dufam ze uznas, ze je mozne aby mal niekto problem s macom aj ked ty si ho chvalis
@jip Ver mi, že za deň si zvykneš a za ďalší deň už nebudeš chcieť vidieť windows. A o tej kompatibilite by som tiež pomlčal, kedže Mac je postavený na unixe, čize tam rozbeháš skoro čokoľvek.
Možno najnovšie hry tam nejdú, ale pre mňa je počítač pracovný nástroj. A urobiť akúkoľvek prácu som nemal problém.
Pohybujem sa medzi fotografmi, dizajnérmi, návrhármi, architektmi a filmovými producentmi. Každý má Mac.
Vec "kompatibility" bol strašiak možno pred 6-7 rokmi.
@matii Prepáč, prečítal som niečo iné. Ospravedľnujem sa
Apple nikdy. Ta znacka mi je jednoducho nesympaticka nech vyrobi cokolvek. Mam veziak beziaci s Winom a vzdy to tak bude . . . s toho dovodu aj book jedine s Winom.
keď si to tak porovnám nech robím čo robím ta Toshiba mi s toho vynde jednoznačne lepšie a a ešte ušetrím skoro 150 evri
nevravím že macy niesú aj lacnejšie (nechcelo sa mi googliť) ale stavím sa že keď si ním porovnám bud notas v rovnakej cene alebo s rovnakými parametrami stále s toho vynde horšie mac
@filus ide o ten operacny system, a o to, ze ti to proste slape, nevypisuje picoviny, nekazi sa to, nezamrza, nema chyby, nedostane virus, a podobne...
ludia ako macbook urcite nie.. nechodim vykradat banky .. a dalsia vec na tu skolu co pojdem vedia ledva profesori zosmolit prezentaciu v power pointe .. rozhodne chcem notebook co bude kompatibilny....
nehovorim ze macbook je zly ale mam mp3 od apple (sestra mi roztrhla nechtiac kabel na pripojenie k pocitacu a potom som vyflasla za novy 1000sk ...)
keby sa nieco pokazilo v macbooku asi by ma trafil slak lebo jeho suciastky su urcite este drahsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Hardwer osadeny v notebooku je z X roznych spoločnosti
Ďalšie možnosti: Dell, Sony, Toshiba
Dobrý obchod.
Ja mám Mac už nejaký ten rok a vôbec to nieje drahé, nepraktické alebo nespoľahlivé.
Zbožnujem tie kecy typu jedna baba povedala...
Nehovorím teraz o ľuďoch čo len na kompe sem tam niečo napíšu.
Len toľko som chcel, čo sa týka spoľahlivosti, neviem, nemám ho tak nehovorím.
Možno najnovšie hry tam nejdú, ale pre mňa je počítač pracovný nástroj. A urobiť akúkoľvek prácu som nemal problém.
Pohybujem sa medzi fotografmi, dizajnérmi, návrhármi, architektmi a filmovými producentmi. Každý má Mac.
Vec "kompatibility" bol strašiak možno pred 6-7 rokmi.
@matii Prepáč, prečítal som niečo iné. Ospravedľnujem sa
@kosmiklove čo také Ti tam chýba?
@filus Niesu drahé. Ja som za tú cenu ušetril kopec nervov a času. A tieto veci sú na nezaplatenie.
» antik.ekatalog.biz/zbozi/acerone75...
tak napr macbook pro 13"" : intel core 2 duo @2 ,4gHz, 4GB ram, GeForce 320M 256MB, 250GB disk, cena 1 257 evri
a čo ja viem v podobnej cenovej kategórii
TOSHIBA Satellite A660-10X :Intel core i7, 4GB ram, GeForce 330M 1GB, 640GB disk, cena 1 111 evri
keď si to tak porovnám nech robím čo robím ta Toshiba mi s toho vynde jednoznačne lepšie a a ešte ušetrím skoro 150 evri
nevravím že macy niesú aj lacnejšie (nechcelo sa mi googliť) ale stavím sa že keď si ním porovnám bud notas v rovnakej cene alebo s rovnakými parametrami stále s toho vynde horšie mac
@filus MacBooky niesu drahé. Buď tie prachy vrazíš rovno do noťasu, bez ďaľších investícií a nervov alebo sa budeš srať po servisoch s HPčkami
Nemusíš sa starať ani o software, pretože všetko, čo výjde, je kompatibilné minimálne s jednou generáciou dozadu. A nechytíš žiadny bullshit.
Drbne Ti na zem Asus? Máš aspoň náhradné diely. Drbne Ti Mac? Máš dieru v parkete.
Koľko vydrží cyklov batéria u Eee PC? Koľko vydrží po troch, štyroch rokoch? Ani 15 minút bez infúzky.
Tak, jak @jaro1991 napísal, na Mac nadávajú len tí, čo ho nikdy neskúsili alebo jednoducho ho nemôžu mať.
Namiesto toho aby ste slečne poradili sa tu idete hádať čo je lepšie.
nehovorim ze macbook je zly ale mam mp3 od apple (sestra mi roztrhla nechtiac kabel na pripojenie k pocitacu a potom som vyflasla za novy 1000sk ...)
keby sa nieco pokazilo v macbooku asi by ma trafil slak lebo jeho suciastky su urcite este drahsie...
a potom este ked je bateria trojclankova alebo petclankova .. co to znamena?