budem pisat v pritomnosti. uz rok a 2 mesiace chodim s jednu babu (katka). je mi snu fajn mam pri nej istotu ze ma naozaj miluje. ja ju milujem tiez ale... od detstva poznam jednu babu. v poslednych 2tyzdnoch sem ju zacal mat velmi rad a teraz ju tiez m
sak neni co riesit... bez sa svojim srdcom, Katka sa s tym casom vyrovna... zivot je uz raz taky... myslis ze Katka by chcela prezit zivot s niekym, kto miluje inu?
@passko ľubi sa ti každa sukňa, tak sa mi vidí......ale veď si slobodný, bez záväzkov, tak to tej kaťuši vysvetli, že chceš byť slobodný a si užívať a ak to nemieni tolerovať, tak bohužial adie....ta prava láska ťa ešte len čaká a niečo siliť je na hovno.....
@pernik napíš mi niečo, dávno sme sa nesekli........filip
k teme.myslim ze si urobil dobre ze katke si to povedal aspon nemusis nic predstierat ak to tak citis a je to fer aj voci tej katke...ostatne je na tebe
@passko veď to patrilo nim bo sú tu aj ľudia ktorý radi kritizujú kto ako píše
mno ja by som sa nechal viesť srdcom ale je tam možné že ti ten druhý nevyjde a pokazíš tak aj ten čo máš teraz ale je možné že ti vyjde a preto je na tebe či zariskuješ. Ja osobne by som asi riskoval ale nesľubujem.
@drejka problem je v tem ze u kaktky mam istotu aj ked to neni tak ako by to malo byt, ze mi tam neco chyba a vadi ale bojim sa ze ked sa rozhodnem s tou druhou tak mozno urobim chybu kteru budem potom mozno navzdy lutovat ale neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a pre ostatných nevšímajte si gramatiku to je záhoráčtina
@pernik napíš mi niečo, dávno sme sa nesekli........filip
k teme.myslim ze si urobil dobre ze katke si to povedal aspon nemusis nic predstierat ak to tak citis a je to fer aj voci tej katke...ostatne je na tebe
mno ja by som sa nechal viesť srdcom ale je tam možné že ti ten druhý nevyjde a pokazíš tak aj ten čo máš teraz ale je možné že ti vyjde a preto je na tebe či zariskuješ. Ja osobne by som asi riskoval ale nesľubujem.
ja nemám mýlne predstavy o tebe!, neviem, kto si, čo si a keď napíšeš "poradte mi", tak som napísal svoj názor...........
ty ako soba si mi ukradnutý.........filip