ahoj ludkovia, viem ze je u veeela gitarsitov, tak by som sa chcela spytat aj vas ucim sa asi rok hrat na gitare, ucim sa doma. zistila som vsak ze pre mna to nieje take jednoduche ako pre niektorych ludi, totiz mnohy mi hovorili ze nieje problem nauci
zuš tak to nevm sice sú lacný ale potrvá 10 rokov kým sa naučíš dobre hrať. Napr. v BA je Musicana alebo All for Music agentura unich sa platí síce 100€ mesačne ale možeš tam byť neobmedzene, máš priestory , aparaturu, koncerty + odvoz a možeš chodiť potom aj na spev, tanec apod a naučia ta hrať za rok čoto dobre , podla toho aký štýl chceš , kdežto v zuš to je len klasika. A gitara čo ja viem tie za 1500 sk to je preglejkova španiela a to je nič moc lebo tam nemožeš dať kovove struny , ja mám Yamahu F-310 stojí okolo 145€ , zvuk má dobrý a som snou spokojný .
@Juro92 ja nechcem ist na zus (presne preto preco si napisal) ale na Szus, teda sukromna umelecka, zamerana na muzikal, je to skola D&B BEDA, stretla som sa s polovicou ucitelskeho zboru, a vecina z nich, a teda aj clovek ktory tam uci gitaru, sa stale aktivne venuju hudbe a spievaju a hraju ci uz v muzikaloch, alebo v kapelach.... a plati sa len o malo viac ako na zus-ke, a ucis sa to co ta bavi. urcite aj kupu ten gitary budem konzultovat s tym ucitelom, len som chcela poznat nazory inych
odporucam Hohner. Maju dobry pomer medz cenou a kvalitou... a za tych 150 e tam urcite nieco najdes, aj ked aj ja si myslim, ze by bolo lepsie sa zatial ucit este na tej co mas, a potom si kupit nieco nove...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» mshop.sk/index.php?targe...
zožeň si tak 300€ a zoženieš si z bazáru mexico fender a si v pohode na 100rokov.
Vymyslaj si znacky,
ked budu pre Teba tieto tazko ovladatelne lacne hracky
hrackou.