Uz druha myska mi odisla pri PC pri rodicoch a sestre(milionove tukanie a "omylné" spadnutie na zem). Mal som Trust bezdrátovu, tam nejak vypadlo spojenie po páde. A dalsiu trust sestra dostala káblovu a tu tlacitko odišlo.Takze aku mysku do 10e čo vydrzi
@lamalama Mas skusenosti s evolveo? lebo ako dobre vyzeraju za tu cenu @Riskozvychodu Tak aspon tie 2 roky by mohlo vydrzat. A ta myska nieje premna kedze za PC velmi nechodim. A oco sotva da 30e za mysku.
Hama vs Evolveo vs Connect IT
@Passarinho Hej mám, podľa mňa za tú cenu je fakt super, a moc som tiež nechcel investovať do myšky, keďže poznám svoje RageQuity A nič mi na nej nechýba
@passarinho Nesockár a pridaj 7€ a máš pomerne kvalitnú myš, ktorá aj dačo vydrží ... Mám síce drahšiu, bezdrôtovú verziu, ale aj táto lacnejšia je kvalitná
Tých 7€ určite naškriabeš .. Nekupuješ to každý mesiac ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
> vydrží
buď si kup drahšiu a vydrží alebo do 10e ale priprav sa že dlho držať nebude
@Riskozvychodu Tak aspon tie 2 roky by mohlo vydrzat. A ta myska nieje premna kedze za PC velmi nechodim. A oco sotva da 30e za mysku.
Hama vs Evolveo vs Connect IT
Tých 7€ určite naškriabeš .. Nekupuješ to každý mesiac ..
» mysi.heureka.sk/a4tech-bloody-v...