Takže Markíza si už nejaký ten čas vkuse registruje názvy pre nové kanály. Licencia na Action jej pred pár dňami padla. Mala určitý čas na to aby ho spustila. No teraz si zase zaregistrovala Markíza News...takže teda otázka je, že ktorej z týchto troch televízii by ste sa najviac tešili?
Inak tie názvy sú fakt otrasné ale to je vedľajšie
@trubka91 markiza cinema podla mňa nie je doma, lebo doma je orientovaná na cieľovú skupinu ženského diváka 12-70, ja by som si pod názvom cinema predstavila stanicu, kde budú chodiť dobré filmy, napríklad aj klubové, čo by ale komerčná televízia podľa mňa nespravila, lebo veď koľko ľudí by to pozeralo a kto by za to platil? čiže moja predstava je utopistická asi ...alebo teda niečo také ako HBO alebo filmbox a tak
ale teda, správy ma nezaujímajú a chlap tiež nie som, tak volím prvú možnosť
@synekdocha aj keď sa to nezdá, Doma je už rodinná televízia...síce sú tam stále telenovely a ženské blbosti, no už je rodinná...spustilo sa to novým logom (na "O" už neni srdce) a novým identom
@eraser mne sa Markíza Moon normálne páči Vyznie to krajšie a elegantnejšie ako nejaké ekšn alebo ňjús
urcite cinema ! jebnutych sprav mame dost davaju ich 10 krat denne na kazdom programe a pre muzov ? to co akoze tam budu davat reprize Laskania a nejaky motoristicky magazin ?
urcite by sa zislo neco ako prima cool davaju tam nove diely simsonovcov a vsetko mozne (bohuzial to nechytim)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Inak tie názvy sú fakt otrasné ale to je vedľajšie
ale teda, správy ma nezaujímajú a chlap tiež nie som, tak volím prvú možnosť
@eraser mne sa Markíza Moon normálne páči Vyznie to krajšie a elegantnejšie ako nejaké ekšn alebo ňjús
urcite by sa zislo neco ako prima cool davaju tam nove diely simsonovcov a vsetko mozne (bohuzial to nechytim)