Co hovorite na to Martina by mala mat svoju vlastnu show na JOJ-ke ? Ked som to dneska cital tak som sa tomu potesil lebo este vcera v noci ma napadlo ze by mala mat vlastnu relaciu kde by so strykom a mamou diskutovali napriklad na neake politicke temy :
@ekonr Podľa mňa nie je psychicky v poriadku, ani ona ani jej família, tá hlavne, ona je ovplyvnená tým, že tam vyrastala.
Vidno, že alkohol je ich verný kamarát a že z jej rodičov a príbuzných urobil absolútne trosky.
A tie je deti chúdence musia v tom všetkom vyrastať. :/
Vtipná môže byť napríklad Mojsejová, v tom, že si nedáva pred ústa servítku, možno niekedy niečo aj naschvál zveličí , ale človek sa aspoň na niečom aj zasmeje, ak ju neberie vážne a má aj svoj úsudok.
Ale ona a jej rodina, to ako žijú, aké majú názory, to je naozaj len na zaplakanie...
Hádam tá včerajšia spoveď bola iba jednorázovka s podpriemernou sledovanosťou. Lebo keď už sa Slováci na takomto humore dokážu dlhodobo baviť, tak je to s kultúrou veľmi zlé.
myslím, že už stačilo, mne jej je až ľúto, nechápem ako môže niekto tak sprostý existovať, celá jej rodina, nevravím, že ja sa na tom nesmejem ale Jojka to už až moc zneužíva ...
Najväčšia "sranda" je to,že je na Slovensku milión zábavných a talentovaných ľudí,ktorí možu o vlastnej šou iba snívať.
A tu kde za vzala,tu sa vzala,dáka primitívna,prízemná,zadubená,chorá trubka a všetci sa posrať z toho idú...Sranda je sranda,ale čo je veľa to je moc !
a nemali už napríklad mojsejovci a versače taký priestor? lebo to bolo dosť smutné.
akože fajn, aj ja som sa s ocinom rehotalan a 25 centimetrovej cicine, ale včera večer som si pozrela asi tri minúty a išla som preč. však mi z toho smutno zostalo. oni sú obe fakt škaredé a ešte aj také tupé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ejjj tvojho andela takato si ty???
Vidno, že alkohol je ich verný kamarát a že z jej rodičov a príbuzných urobil absolútne trosky.
A tie je deti chúdence musia v tom všetkom vyrastať. :/
Vtipná môže byť napríklad Mojsejová, v tom, že si nedáva pred ústa servítku, možno niekedy niečo aj naschvál zveličí , ale človek sa aspoň na niečom aj zasmeje, ak ju neberie vážne a má aj svoj úsudok.
Ale ona a jej rodina, to ako žijú, aké majú názory, to je naozaj len na zaplakanie...
@matias mala by vraj mat vlastnu talkshow som to cital v plus1den ze si trufa predbehnut v sledovanosti aj adelashow
A tu kde za vzala,tu sa vzala,dáka primitívna,prízemná,zadubená,chorá trubka a všetci sa posrať z toho idú...Sranda je sranda,ale čo je veľa to je moc !
akože fajn, aj ja som sa s ocinom rehotalan a 25 centimetrovej cicine, ale včera večer som si pozrela asi tri minúty a išla som preč. však mi z toho smutno zostalo. oni sú obe fakt škaredé a ešte aj také tupé.
ale ľudia vždy skočia na háčik...
a to nehovorim o tom, ze je to teraz vsade, pokec, facebook, birdz, nikde nic ine iba "Martinka" a JOJka si mysli, ze objavila zlatu banu
"Jej pristane vsetko"
Tak ja sa pozriem na tu "krasavicu" a zistim ze Mojsejova je oproti nej asi intelektualka