Ahojte
poradte atramentovú multifunkčnú tlačiareň, cena max cca 50 €.
Čo som kukal na alze, tak tie lacnejšie majú farebný cartridge "3v1", ale ja by som radšej 3 samostatné. Čo tak niečo taketo? » www.alza.sk/canon-pixma-mg2...
vďaka
a ešte by som podotkol, že rozhoduje aj cena cartridge-ov.
repsektíve takto: je podľa vás lepšie používať neoriginálne cartridge alebo si doplňujete atrament do vyminutého cartridgea z flaštičiek ? (predávajú sa aj doplňovacie sady)
a kde sa dajú zohnať lacné alternatívne náplňa na tu tlačiareň z alzyč čo som dal hore ? lebo akosi neviem nájsť nikde
Mam ju aj ja, spokojny. Tlac z mobilu, sken rovno do mobilu, skenovaine a tlac po sieti, tlac fotiek v slusnej kvalite, spotreba atramentu na urovni .. nie je jej co vytknut.
no, tá tvoja je v pohode, len je trošku pridrahá a pišu tam že je to pre velmi kvalitne tlačenie. A ja som študent a ja prave nežiadam vysoku kvalitu,čiže mne postači aj lacnejšia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
repsektíve takto: je podľa vás lepšie používať neoriginálne cartridge alebo si doplňujete atrament do vyminutého cartridgea z flaštičiek ? (predávajú sa aj doplňovacie sady)
a kde sa dajú zohnať lacné alternatívne náplňa na tu tlačiareň z alzyč čo som dal hore ? lebo akosi neviem nájsť nikde
Ďakujem
Mam ju aj ja, spokojny. Tlac z mobilu, sken rovno do mobilu, skenovaine a tlac po sieti, tlac fotiek v slusnej kvalite, spotreba atramentu na urovni .. nie je jej co vytknut.
AKo riešiš tonery ? originalne či neoriginalne ?
ak si student a budes vela tlacit tak JEDINE laserovku od HP
ďakujem.