Kupil som si Tomb raider Anniversary kedze je to remake najlepsej hry na play station 1 ktoru som miloval ako decko..Po hodine hrania som mal take nervy že som si musel oddychnut.vratil som sa na druhy den a po chvili zas nervy, ale nie kvoli tomu žeby so
Najlepsi z tych starych hier -Dosovskych je podla mna Heretic to bolo supa...ale velmi sa mi pacil aj Doom1,2..dobry bol aj Quake ale to uz dosovska hra nebola
TR Anniversary je nejaká zvrátená výnimka, jeho ovládanie je úplne napiču, ja som pri ňom chytil nervy po desiatich minútach. Zožeň si TR Legends (ďalší diel hneď po Anniversary, pokiaľ viem), ten rozdiel je úžasný, v Legends si veselo poskakuješ a po 20tich minútach už skoro ani nevnímaš že stláčaš nejaké tlačítka, všetko proste funguje, plynule a inteligentne.
Mno neviem, ale mne teda TR ficalo v pohode ovladanie som si upravil podla seba a veselo sa slo
Cim som bol ale prijemne prekvapeny tak to bol Prince of Persia, trilogia s pieskami casu Najprv som si myslel ze to bude kravina, ale milo ma to prekvapilo
ale inak tiež mám oveľa radšej staršie hry... v dobe keď grafika ešte stále nebola nič extra sa totiž developeri MUSELI zameriavať na hrateľnosť, hĺbku mechanizmov, atď, pretože to bola dá sa povedať jediná vec, čo hráčov pri hre držala. mám pocit že väčšinu dnešných hier ľudia hrajú hlavne preto, lebo sa proste radi pozerajú na tú "cool" grafiku...
(@11 - zvrátená výnimka medzi TR hrami, chcel som povedať)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a ano oplati
Viac nepotrebujem k štastiu
ja sice o rok budem potrebovat notebook, a rad si zahram Mafiu2 ale kupovat to len cisto kvoli hre je blbost...
Cim som bol ale prijemne prekvapeny tak to bol Prince of Persia, trilogia s pieskami casu Najprv som si myslel ze to bude kravina, ale milo ma to prekvapilo
(@11 - zvrátená výnimka medzi TR hrami, chcel som povedať)