@obliviate tiež si tak vravím...rozmýšlam, že aký je jeho zmysel? niekto tvrdí, že zmysel života sú deti. A zmysel tých detí sú zase len deti? ..asi vážne žiaden nemá.
@spisovatel nikto sa ma to nepýtal, ale určite by som nerozmýšľala nad tým že sa nechcem narodiť alebo že nechcem žiť
zväčša sa iba ľudia na všetko sťažujú a rozprávajú o tom, že nechcú žiť, no tak nech sa zabijú, v kuse o tom iba niekto hovorí ale nikdy nič nespraví.. fest divné, ľudia by si mali začať vážiť to čo majú
škoda že som otázkou obmedzený na moje telo a rasu ...
ak by som nebol bola by to planéty extrémne inteligentných bytostí ktoré by žili v súlade s vesmírom a veľmi rýchlo by napredovali vo vývoji a v inteligencii ...
ale keďže som obmedzený na moje telo, bolo by to anglicko, nový zéland, austrália alebo francúzsko ... iné miesta na zemi ma nejako inak extra neoslovili ...
"Je veľmi ľahké človeka odsúdiť podľa vonkajšieho správania a výzoru, ale ak sa k nemu dostaneme bližšie, zistíme, že je možno plný trápenia a bolesti a zrazu všetky naše súdy dostávajú odpovede... odpovede, pri ktorých sa sami hanbíme za našu povrchnosť a urýchlenosť... preto nikdy neodsudzuj človeka, keď nevieš, čím si prešiel, a čo má za sebou!..."
Až keď si obuješ moje topánky a prejdeš rovnakú cestu, akú som prešiel ja môžeš posúdiť môj názor ako ,,blbosť,,
Som spokojne narodena v 90tych rokoch, postkomunisticke slovensko. nezazila som komunizmus, ale nemala som ani tak pretechnologizovane detstvo ako deti narodene teraz.. dobro mi je.
@35 och až teraz som si všimol, že si ...chalan...zmiatla ma tá fotka...tak obsah správy platí...ale nie sestra či priateľka, ale brat či kumpán...
A možno si aj dievča...who knows...who cares
@spisovatel Ako raz niekto povedal:
Faber suae quisque fortūnae (každý si je strojcom svojho šťastia)
Verím že všetko čo sa deje sa deje z určitého dôvodu. Nič sa nedeje náhodou. Ver mi že aj ja som zažil množstvo bolesti ale dokázal som sa na to pozrieť z druhej strany, z tej svetlejšej. A pochopil som. A teraz ďakujem za to že som to zažil
@neverendingsmile veď aj ja som zato vďačný a áno všetko na svete má svoj dôvod. Ja verím v osud Lenže ak veríš tomu, že sa nič nedeje náhodou tak potom je veta ,,každý si je strojcom svojho šťastia,, trošku spochybniteľná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
život mi príde zbytočný, nevidím v nom žiaden zmysel
(a to teraz nemám emo chvílku)
A na druhú otázku nemusím odpovedať.
ja keby som sa mala narodiť ešte raz tak niekedy v 70. rokoch
zväčša sa iba ľudia na všetko sťažujú a rozprávajú o tom, že nechcú žiť, no tak nech sa zabijú, v kuse o tom iba niekto hovorí ale nikdy nič nespraví.. fest divné, ľudia by si mali začať vážiť to čo majú
ak by som nebol bola by to planéty extrémne inteligentných bytostí ktoré by žili v súlade s vesmírom a veľmi rýchlo by napredovali vo vývoji a v inteligencii ...
ale keďže som obmedzený na moje telo, bolo by to anglicko, nový zéland, austrália alebo francúzsko ... iné miesta na zemi ma nejako inak extra neoslovili ...
"Je veľmi ľahké človeka odsúdiť podľa vonkajšieho správania a výzoru, ale ak sa k nemu dostaneme bližšie, zistíme, že je možno plný trápenia a bolesti a zrazu všetky naše súdy dostávajú odpovede... odpovede, pri ktorých sa sami hanbíme za našu povrchnosť a urýchlenosť... preto nikdy neodsudzuj človeka, keď nevieš, čím si prešiel, a čo má za sebou!..."
Až keď si obuješ moje topánky a prejdeš rovnakú cestu, akú som prešiel ja môžeš posúdiť môj názor ako ,,blbosť,,
ak by som si niečím podobným neprešla, nesúdila by som ľudí
,,I regret nothing in my life even if my past was full of hurt, I still look back and smile, because it made me who I am today ,,
A možno si aj dievča...who knows...who cares
Faber suae quisque fortūnae (každý si je strojcom svojho šťastia)
Verím že všetko čo sa deje sa deje z určitého dôvodu. Nič sa nedeje náhodou. Ver mi že aj ja som zažil množstvo bolesti ale dokázal som sa na to pozrieť z druhej strany, z tej svetlejšej. A pochopil som. A teraz ďakujem za to že som to zažil