Zdravim nie je tu niekto taki, koho rodicia alebo on sam kupuje/odobera Sme a potom to vyhadzuje? rada by som bola smätným košom piatkovej prílohy Sú tam super články a mne sa nedarí to kupovať nakoľko študujem v Brne a piatky som na Slovensku má
@matias lebo na nikoho ni eje spolahnutie? preco asi? povedala som mame, dala si pripomienku do mobilu, a aj tak na to yabuda mi to kupit proste... frajera som o to este neprsoila, nakolko nebyva moc piatky na Slvoensku ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
keby som mala skener, ti to budem kľudne skenovať a posielať...
ale môžem ti to vlastne odfotiť, s foťákom to bude čitateľné
na nete sa to nedá pozrieť?
ak sa mi v piatok dostane pod ruky nejaké s prilohou tak ti to možem preskenovať abo čo
no na nete su len niektore clanky z tej prilohy
dneska mám deň dobrých skutkov asi, alebo čo...
pripomeň sa mi, keď nezoženieš aktuálne číslo. ak ho budem mať doma, tak ti to nejako dostanem do mejlu
Ok, pripomeniem sa ak nezabudnem
som z ba, tak daj vedieť, keď to bude aktuálne
Popripade tiež si myslim že je lacnejšie to mat zadarmo ked to skola odobera a ušetrite....
len ta prva otazka mi napadla teoreticky...
a nevedel som že frajer nebyva v piatok v bratislave nakolko to nebolo spomenute...